خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دنزل واشینگتن با نخل طلای غیرمنتظره کن غافلگیر شد

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 10:40
دنزل واشینگتن در مراسم اولین نمایش فیلم «بالاترین تا پایین‌ترین» اسپایک لی، نخل طلای افتخاری کن را بدون اعلام قبلی دریافت کرد.
لي،واشينگتن،فيلم،بالاترين،جشنواره،اسپايك،نخل،جايزه،نمايش،دنزل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، دنزل واشینگتن در جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵ با دریافت نخل طلای افتخاری در اولین مراسم نمایش جدیدترین فیلمش، «بالاترین تا پایین‌ترین» اسپایک لی، غافلگیر شد.
بازیگر برنده ۲ جایزه اسکار که برای اولین بار در طول ۵۰ سال فعالیت حرفه‌ای بازیگری خود در جشنواره کن شرکت کرده، یک خاطره فراموش نشدنی از این جشنواره را با خود به خانه خواهد برد.
پیش از نمایش جدیدترین فیلم اسپایک لی، تیری فرمو مدیر جشنواره کن، با نمایش مونتاژی از فیلم‌های مختلف واشینگتن - از جمله «مالکوم ایکس» و «بهترین بلوز» که هر ۲ به کارگردانی لی ساخته شده‌اند و همچنین ترکیبی از بازی‌های برنده اسکار او در فیلم های «افتخار» و «روز تمرین»، از هنرنمایی وی در طول این سال ها تمجید کرد و پس از آن اسپایک لی جایزه نخل طلای افتخاری را به این بازیگر-کارگردان اهدا کرد.
لی در لحظه خاص اهدای جایزه نخل طلا به دنزل واشینگتن، این بازیگر را «برادر من از مادری دیگر» خطاب کرد.
واشینگتن از این افتخار کاملاً غافلگیر شده بود.
«بالاترین تا پایین‌ترین» به کارگردانی لی، بازسازی انگلیسی زبان فیلم «بالا و پایین» ساخته آکیرا کوروساوا کارگردان ژاپنی در سال ۱۹۶۳ است.
بازسازی لی در نیویورک مدرن اتفاق می‌افتد و واشینگتن را در نقش یک غول موسیقی تصویر می کند که درگیر یک نقشه باج‌گیری مرگ و زندگی است.
رپر اشاپ راکی در این فیلم در نقش یونگ فلون، یک رپر مشتاق که برای رسیدن به رویای خود از هیچ چیز دریغ نمی‌کند، بازی کرده است.
در کنار واشنگتن و راکی، «بالاترین تا پایین‌ترین» با بازی ایلفنش هادرا، جفری رایت، آیس اسپایس (در اولین فیلمش)، دین وینترز، جان داگلاس تامپسون، لاچانزه، اوبری جوزف، مایکل پاتس و وندل پیرس ساخته شده است.
این فیلم پنجمین همکاری لی و واشینگتن است.
«بالاترین تا پایین‌ترین» از ۲۲ آگوست در سینماها اکران و از ۵ سپتامبر در اپل تی‌وی پلاس پخش خواهد شد.