خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از بحران آب‌ تا جهاد آب‌رسانی/ البرز‌ سنگر جهاد رئیسی شد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 10:30
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان البرز گفت: در دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی با اجرای طرح جهاد آب رسانی، 18 روستا به شبکه آب شرب متصل شدند.
سازندگي،بسيج،استان،رئيسي،جهادي،البرز،شهيد،رويكرد،جهاد،روستاي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، در روزگاری که بسیاری از پروژه‌های عمرانی و محرومیت‌زدایی در پیچ‌وخم بروکراسی و وعده‌های نیمه‌تمام گرفتار شده‌اند، حضور یک دولت با رویکرد جهادی می‌تواند جان تازه‌ای به امید مردم ببخشد.
شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری که همواره خود را خادم مردم می‌دانست، در دوران کوتاه اما پربرکت ریاست جمهوری‌اش، با نگاهی عمیق و باورمند به توانمندی‌های درون‌زا، حمایت ویژه‌ای از جریان‌های مردمی، گروه‌های جهادی و نهادهایی چون بسیج سازندگی داشت.
استان البرز یکی از مناطقی بود که به‌واسطه این نگاه تحول‌گرایانه، شاهد جهش چشمگیری در اجرای پروژه‌های زیرساختی، به‌ویژه در حوزه آب‌رسانی روستایی، راه‌سازی، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و اقتصاد مقاومتی بود.
در این مسیر، بسیج سازندگی با بهره‌گیری از روحیه جهاد و مردمی، نقشی محوری در به ثمر رساندن طرح‌هایی ایفا کرد که سال‌ها خاک فراموشی خورده بودند.
به همین مناسبت و در آستانه سالگرد شهادت این مرد میدان و خدمت، گفت‌وگویی داشته‌ایم با سرهنگ محمد فلاحتکار، مسئول سازمان بسیج سازندگی استان البرز، تا از زبان او، روایتی مستند و عینی از آثار و برکات مدیریت جهادی شهید رئیسی در این استان بشنویم؛ روایتی که بیش از آن‌که آمار و عدد باشد، گواهی است بر جانفشانی، دلسوزی و ایمان مدیری بود که برای مردم زیست و در راه مردم پر کشید.
سرهنگ ‌محمد فلاحتکار، مسئول سازمان بسیج سازندگی استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج ضمن تسلیت سالگرد شهادت شهید رئیسی به تشریح اقدامات و دستاوردهای این نهاد در دوران ریاست جمهوری آیت‌الله رئیسی پرداخت و با اشاره به رویکرد جهادی بسیج سازندگی گفت: در دوران ریاست جمهوری شهید رئیسی، بسیج سازندگی با یک نگاه جهادی و با هدف رفع مشکلات مردم و کمک به آبادانی کشور، فعالیت‌های خود را با جدیت بیشتری دنبال کرد.
وی ادامه داد: در حوزه آب‌رسانی روستایی، طرح جهاد آب‌رسانی به عنوان یک اولویت ملی در دولت شهید رئیسی مطرح و با جدیت دنبال شد.
درحالی‌که در دوره‌های قبل، مشکل کم‌آبی در برخی روستاهای استان البرز همچنان پابرجا و طرح‌های آب‌رسانی با موانعی روبرو بودند، در این دوره با اجرای طرح جهاد آب‌رسانی، 18 روستا به شبکه آب شرب متصل شدند که این اقدام، گام بلندی در جهت رفع یکی از اساسی‌ترین نیازهای این مناطق محسوب می‌شود.
وی با تأکید بر اهمیت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های ما فعال‌سازی و به سرانجام رساندن پروژه‌هایی بود که سال‌ها به دلایل مختلف متوقف بودند یا با کندی پیش می‌رفتند که با تخصیص منابع و پیگیری مستمر، شاهد پیشرفت چشمگیری در بسیاری از این طرح‌ها بودیم.
در بخش راه‌های روستایی نیز، پیش از این دوره، بسیاری از جاده‌های بین مزارع و روستاهای استان وضعیت نامناسبی داشتند که تردد کشاورزان و روستائیان را با مشکل مواجه می‌کرد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان البرز اذعان کرد: در این دوره، با همت بسیج سازندگی و همکاری دستگاه‌های مربوطه، 300 هزار مترمربع از این راه‌ها آسفالت شد؛ در سال‌های گذشته، آهنگ آسفالت این محورها به‌مراتب کندتر بود.
ایجاد فضای جهادی در ادارات نیز یکی دیگر از اقدامات ارزنده‌ای است که می‌توان به آن اشاره کرد.
تلاش برای استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی و نیروهای مردمی در حل مشکلات جامعه، رویکرد نوینی بود که در این دوره با جدیت دنبال شد.
فلاحتکار با بیان اینکه این امر، ضمن تسریع در روند اجرای پروژه‌ها، حس مشارکت و مسئولیت‌پذیری را در بین اقشار مختلف جامعه تقویت کرد، توضیح داد: در زمینه تسهیلات اقتصاد مقاومتی نیز، رویکرد حمایتی دولت شهید رئیسی، زمینه‌ساز ارائه تسهیلات بیشتر و هدفمندتر به کسب‌وکارهای کوچک و خانگی شد و تلاش‌های بسیاری صورت گرفت تا با شناسایی دقیق‌تر نیازهای فعالان اقتصادی، تسهیلات به نحوی ارائه شود که بیشترین تأثیر را در رونق تولید و ایجاد اشتغال داشته باشد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان البرز خاطرنشان کرد: به این ترتیب، بررسی اقدامات بسیج سازندگی استان البرز در دوران ریاست جمهوری شهید آیت‌الله رئیسی نشان می‌دهد که با تمرکز بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، اجرای طرح‌های اولویت‌دار مانند جهاد آب‌رسانی و توسعه راه‌های روستایی و بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی، گام‌های مؤثری در جهت آبادانی و توسعه استان برداشته شده است.
انتهای پیام/