خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهید رئیسی با پشتکار همیشه در حال خدمت به مردم بود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 08:53
کاشمر - امام جمعه شهرستان کاشمر گفت: شهید رئیسی با پشتکار و جدیت همیشه در حال خدمت به مردم و اسلام بود.
رئيسي،شهيد،خدمت،طاهري،كشور،كاشمر،مديريتي،جمعه،تأكيد،امام،تلاش

حجت الاسلام جواد طاهری در گفتگو با خبرنگار مهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان خدمت شهید آیت الله رئیسی و همراهان عزیزش اظهار کرد: ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی شهید آیت‌الله رئیسی باید به عنوان الگویی برای مسئولان و مردم باشد.
امام جمعه شهرستان کاشمر افزود: شهید رئیسی دارای ویژگی‌هایی است که می‌تواند درس‌های مهمی برای مسئولین و مردم به همراه داشته باشد که می‌توان نخستین ویژگی ایشان را کارآمدی و تجربه ایشان در مدیریت‌های کلان کشور عنوان کنیم.
وی بیان کرد: آیت‌الله رئیسی در طول دوران مسئولیت‌های خود، از تولیت آستان قدس رضوی تا ریاست قوه قضائیه و نهایتاً ریاست جمهوری، همواره با کارآزمودگی خود در مسئولیت‌های سنگین و خطیر، تجربه‌های ارزشمندی کسب کرده است و این روش فعالیت ایشان در این دوران‌ها درس‌های آموزنده ای برای ما دارد تا بتوانیم خدمت بهتری به مردم ایران ارائه دهیم.
طاهری با اشاره به اینکه صمیمیت، جدیت و کفایت در انجام وظایف از دیگر ویژگی‌های شهید رئیسی است تأکید کرد: ایشان همواره با پشتکار و جدیت در پی خدمت به مردم و اسلام بوده است.
امام جمعه شهرستان کاشمر همچنین به تلاش بی‌وقفه شهید رئیسی برای خدمت به مردم و ترجیح صلاح مردم بر منافع شخصی و سیاسی ایشان اشاره کرد و گفت: او همواره در تصمیم‌گیری‌ها به نفع مردم عمل می‌کرد.
وی عنوان کرد: توجه ویژه به ظرفیت‌های داخلی کشور و مسئولیت‌پذیری از ویژگی‌های مدیریتی شهید رئیسی بود.
طاهری تصریح کرد: شهید رئیسی هیچ‌گاه بهانه‌تراشی نکرد و موانع را به چالش‌هایی برای پیشرفت تبدیل کرد و همچنین او بر اهمیت انسجام دولتی و همدلی با قوا تأکید کرد و این فعالیت‌ها موجب احیای اعتماد و امید در دل مردم شد.
امام جمعه کاشمر با اشاره به اینکه ایشان در مقابله با استکبار و حمایت از مستضعفان بسیار تلاش کرد گفت: نمونه آن سخنرانی کوبنده ایشان علیه مستکبرین در مجمع عمومی سازمان ملل بود.
وی تأکید کرد: باید از ویژگی‌های مدیریتی شهید رئیسی درس بگیریم و در ادامه مسیر ایشان به دنبال تحقق اهداف اقتصادی و توسعه کشور باشیم.
طاهری همچنین خاطرنشان کرد: شهید رئیسی همواره ثابت‌قدم در مسیر خدمت به مردم بود و هیچ‌گاه از تلاش برای رفع مشکلات کشور دست برنداشت.