خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأمین اعتبار پروژه راه آهن خراسان جنوبی در تعهد دولت است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 07:41
بیرجند- استاندار خراسان جنوبی گفت: دولت تعهد دارد، نسبت به تأمین اعتبار پروژه راه آهن زاهدان- بیرجند- مشهد اقدام کند.
آهن،رئيس،پروژه،استان،پيمانكاران

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمدرضا هاشمی در نشست تخصصی با اعضای کنسرسیوم ریلی و پیمانکاران راه آهن استان، خاطرنشان کرد: با توجه به تأکید رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی، پروژه راه آهن خراسان جنوبی، همچنان اولویت یک کشور بعد از راه آهن چابهار- زاهدان است.
وی تصریح کرد: بنا به دستور ویژه رئیس جمهور، دولت، تأمین اعتبار این پروژه را در برنامه دارد.
استاندار بعد از استماع صحبت‌های پیمانکاران در مورد مشکلات پیش روی کار، برای رفع مسائل مطرح شده قول مساعد داد.
هاشمی متذکر شد: تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند موضوع تسهیل شرایط کار در ابر پروژه راه آهن را به طور ویژه در دستور کار قرار دهند.
شایان ذکر است: این نشست با حضور رئیس مجمع نمایندگان استان، سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مدیرکل راه و شهر سازی استان انجام شد.