خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حلم و صبوری مهم‌ترین ویژگی شهید رئیسی بود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 22:41
قزوین- وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم حلم و صبوری را مهم‌ترین صفت شهید رئیسی دانست و گفت: شهید رئیسی تجلی امید بود.
شهيد،رئيسي،دولت،سيزدهم،مسكن،كريدور،كشور،بذرپاش،شهرسازي،مسئله ...

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بذرپاش شامگاه دوشنبه در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت که در مسجد امام حسن عسگری (ع) قزوین برگزار شد اظهار کرد: شهید ابراهیم رئیسی پرچم‌دار امید به رویش‌های انقلاب در برابر ناامیدی بود.
وی با بیان اینکه شهید رئیسی هیچگاه متن را فدای حاشیه نکرد، افزود: شهید رئیسی هرگز به دنبال ایجاد حاشیه در دولت نبودند و سعی نکردند با ایجاد حاشیه برخی مسائل دیده نشود.
وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم فضیلت خوش‌خلقی را یکی از اصلی‌ترین فضیلت‌های شهید رئیسی دانست و عنوان کرد: درشتی و تندی‌کردن به دیگران در او نبود و همین ویژگی او بود که سختی کار را برای اطرافیانش آسان می‌کرد.
وی با تأکید بر اینکه خوش‌خلقی و برخورد خوب او با دیگران به ما اجازه نمی‌داد که به واسطه سختی کار بر دیگران تندی کنیم، ادامه داد: وقتی حاکم اسلامی آراسته به خوش‌خلقی باشد؛ یعنی بر روی نفس خود کار کرده است.
بذرپاش حلم و صبوری را مهم‌ترین صفت شهید رئیسی دانست و تأکید کرد: صبوری نعمت بزرگ و بی‌نظیری بود که شهید رئیسی از آن بهره برده بود و این نعمت را در کمتر رجل سیاسی در کشور می‌بینیم و فرمایش مقام معظم رهبری که «دلم برای شهید رئیسی سوخت» ناظر بر همین روحیه بود.
وی با بیان اینکه شهید عبداللهیان هم به‌عنوان یک دیپلمات انقلابی مجسمه تواضع، ادب و اخلاق بود، بیان کرد: از نظر شهید رئیسی شهید آل هاشم تنها یک امام‌جمعه نبود؛ بلکه او یک رهبر اجتماعی بود و مسئله‌ای نبود که شهید آل هاشم در آذربایجان شرقی بخواهد انجام دهد و مردم او را همراهی نکنند.
مسکن مردم برای دولت شهید رئیسی مسئله مهمی بود
وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم با اشاره به برخی اقدامات دولت سیزدهم عنوان کرد: مسکن مردم برای دولت شهید رئیسی مسئله مهمی بود که باعث زمین‌گیر کردن خانواده‌ها شده بود و حتی حل مشکلات اجتماعی در گرو حل مسئله مسکن بود.
وی با بیان اینکه یکی از بررسی‌های شهید در موضوع احتکار زمین بود، اضافه کرد: سال‌ها تفکرات خاصی در کشور مسئله احتکار زمین را تئوریزه کرده و باعث افزایش نجومی قیمت آن شده بودند.
بذرپاش تصریح کرد: دولت نباید زمین را احتکار کرده مانع دسترسی مردم به زمین و ملک شود و شهید رئیسی این مشکل را درک کرده و برای آن راه‌حل داشت.
وی با بیان اینکه برخی‌ها از دولت سه‌ساله انتظار عملکرد ۸ساله داشتند، ادامه داد: در هشت سال دولت نهم و دهم برای مسکن مهر ۸ هزار هکتار به میدان آورده شده بود اما در سه سال دولت سیزدهم ۱۰۰ هزار هکتار برای ساخت مسکن به کار گرفته شد.
وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ رشد تولید در بحث ساخت مسکن و ساختمان منفی ۷ بود اما در سال ۱۴۰۳ این رقم با ۱۴ درصد تغییر به مثبت ۷ رسید.
وی با بیان اینکه شهید رئیسی می‌دانست در نظام کریدوری کشور چه باید بکند و برای آن برنامه‌ریزی داشت، گفت: توافقات منطقه‌ای و همسایگی در همین مسیر بود.
بذرپاش بیان کرد: متوسط میزان ترانزیت در ابتدای دولت شهید رئیسی زیر ۱۰ میلیون تن بار در سال بود اما در سال ۱۴۰۲ این عدد به ۱۷و نیم میلیون تن و در سال ۱۴۰۳ از ۲۰ میلیون تن عبور کرد.
ایجاد کریدور ارس در برابر کریدور زنگزور از ابتکارات شهید رئیسی بود
وی اظهار کرد: رسیدن به ۱۵ میلیون تن برای ایران آرزو شده بود اما نشان دادیم که در دولت سیزدهم در پروژه های کریدوری بزرگ منفعل نبودیم.
وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم افزود: ایجاد کریدور ارس در برابر کریدور زنگزور برای شهید رئیسی بسیار مهم بود و حتی شهید رئیسی در روز آخر حیات خود قبل از افتتاح سد از این کریدور بازدید کرده بود.
وی بیان کرد: وضعیت کشور به‌گونه‌ای بود که معاون اول دولت دوازدهم اعلام می‌کند که دولت در شرایطی تحویل آقای رئیسی می‌شود که وضعیت از جنگ تحمیلی برتر است و حتی ذخایر کشور در بعض کالاها به ۱۲ روز رسیده بود.
این فعال سیاسی ادامه داد: علی‌رغم همه مشکلات زره ای نشدن و نتوانستن و ناامیدی در کلام و رفتار شهد رئیسی ندیدیم؛ بلکه او تجلی امید بود.
وی در پایان با بیان اینکه شهید رئیسی را باید یکی از شاگردان خلف امامین انقلاب دانست، یادآور شد: شهید رئیسی عصاره واقعی انقلاب اسلامی و تربیت‌یافته مکتب انقلاب بود.