خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین جشنواره تابستانه قرآنی کودکان و نوجوانان رسانه ملی آغاز به کار کرد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 17 تیر 1398 - 09:55
همزمان با شانزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت رسانه ملی، نخستین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری قرآن و عترت آغاز به کار کرد.
عترت،دبيران،قرآني،قرآن،رسانه،جشنواره،فرهنگي،ملي،مسابقات

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم نشست دبیران مراکز قرآن و عترت رسانه ملی، صبح امروز(دوشنبه ۱۷ تیرماه) با حضور مدیران و دبیران قرآن و عترت شبکه‌های مختلف صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم قائم مقام رسانه ملی و محمد حسین رنجبران مدیر کل روابط عمومی این سازمان در تالار ملاصدرا برگزار شد.
در بخش ابتدایی این نشست هر کدام از دبیران برگزاری شانزدهمین دوره مسابقات و نخستین جشنواه علمی، فرهنگی و هنری قرآن و عترت رسانه ملی به شرح وظیفه شبکه و برنامه‌های خود پرداختند‌.
مهدی یوسف مدیر امور فرهنگی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری قرآن و عترت رسانه ملی مراسم را با بیان خیرمقدم و تبریک به مناسبت اعیاد دهه کرامت آغاز کرد و خطاب به دبیران مختلف این جشنواره گفت: در دوره سیزدهم ۱۳۹۵ نفر در سراسر کشور در جشنواره شرکت کردند و‌ دور چهاردهم این آمار صد در صد افزایش پیدا کرد.
همچنین در دوره گذشته نیز با حضور شرکت کنندگان در رشته های مختلف شاهد رشد ۶۶ درصدی قاریان، حافظان و فعالان قرآنی بودیم.
وی در ادامه با اشاره به جلساتی که با صاحب نظران قرآنی پیرامون مسابقات قرآنی داشته‌، بیان کرد: ما امسال بنا به جزواتی که در اختیار شما قرار دادیم، تغییرات خاصی را در مسابقات لحاظ کردیم و با بررسی ادوار گذشته توانستیم سه آیین نامه تابستانه، جشنواره و آیین نامه قرآنی تنظیم کنیم.
در حال تکمیل...