خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رقابت نخبگان هوش مصنوعی در ایران

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 19:30
جلیل عسکری دبیر سومین دوره جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران توضیحاتی را در خصوص این رقابت 50 هزار دلاری ارائه کرد.
هوش،مصنوعي،مسابقات،دوره،زنجان،جايزه،بازرگاني،تصريح،اشاره،زمي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جلیل عسکری دبیر سومین دوره جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران در همایشی که به این منظور و برای معرفی رقابت‌ها و نحوه شرکت در آن در سالن همایش‌ اتاق بازرگانی زنجان برگزار شد، اظهار داشت: جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران iAAA بستر ملی برای پرورش و ترویج مهارت‌ و نوآوری‌های این عرصه است که از سال 1401 دو دوره آن به صورت داخلی برگزار شد و امسال بخش بین‌الملل را نیز به این رقابت‌ها اضافه کردیم.
وی با بیان اینکه این رقابت‌ها برای پرورش زیست‌بوم هوش مصنوعی در ایران تلاش می‌کنند، تصریح کرد: محور مسابقات حل مسائل و چالش‌های واقعی نعت و سازمان‌های کشور است.
دبیر مسابقات جایزه سالانه هوش مصنوعی با اشاره به حضور دانشگاه‌های مختلف در این دوره از مسابقات بیان کرد: شرکت کننده‌ها پس از گذراندن دوره آموزشی وارد مرحله مسابقه شده و در قالب تیم به طراحی راه‌حل برای چالش‌ها می‌پردازند.
وی با بیان اینکه افراد ثبت نام کننده با منتورهای این عرصه در ارتباط خواهند بود، تصریح کرد: با جلسات آنلاین رفع اشکال توسط استادان این حوزه، چالش‌های شرکت کنندگان در زمینه دانشی برطرف می‌شود.
عسکری با اشاره به اینکه تربیت نیروی متخصص از اهداف برگزاری مسابقات است، یادآور شد: برندگان iAAA علاوه بر معرفی به شرکت‌های برتر کشور، فرصت کارآموزی و همکاری با صنایع شاخص را خواهند داشت.
مهدی بازرگانی معاون دانشگاه آزاد اسلامی زنجان در این مراسم ضمن ارائه نتایج تحقیقات در زمینه زیست بوم هوش مصنوعی، افزود: هرچه آموزش های عمومی در زمینه هوش مصنوعی را سریع‌تر طی کنیم راحت‌تر به نتیجه رسیده و می‌توانیم از آن تولید ثروت کنیم.
مهدی بازرگانی تصریح کرد: پتانسیل استان زنجان در حوزه‌های دانش بنیان و استارتاپی به حدی بالاست که این قابلیت را دارد همه جایزه این دوره از مسابقات را جذب کند.
وی با اشاره به کشورهای پیشتاز حوزه هوش مصنوعی که اغلب کشورهای مستکبر جهان در صدر دستیابی به آن هستند، تاکید کرد: اگر در هوش مصنوعی توسعه متوازن داشتیم واقعه غزه و لبنان رخ نمی‌داد.
در ادامه دکتر محسن افشارچی از بنیانگذاران هوش مصنوعی در زنجان، ضمن ارائه آخرین یافته‌ها و دستاوردهای جهانی از طریق هوش مصنوعی، افزود: متاسفانه هیچ‌گونه خرد متمرکزی برای تزریق تکنولوژی‌های جدید در کشور وجود ندارد.
انتهای پیام/