خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

6230 طرح اشتغال زایی کمیته امداد مازندران 1403 اجرا شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 18:53
رئیس اداره راهبری شغلی کمیته امداد مازندران گفت: در سال 1403 بیش از 6230 طرح اشتغال زایی برای مددجویان نیازمند اجرا شده است.
شغلي،امداد،كميته،طرح،مددجويان،راهبران،راهبري،مازندران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محسن حسین‌پور، رئیس اداره راهبری شغلی کمیته امداد مازندران با بیان اینکه در سال 1403 بیش از 6230 طرح اشتغال‌زایی برای مددجویان و افراد نیازمند اجرا شد اظهار داشت: از این تعداد طرح 1820 مورد آن از طریق راهبران شغلی به مرحله اجرا گذاشته شد.
وی افزود: از اهداف اساسی کمیته امداد، توانمندسازی مددجویان با هدایت شغلی و اجرای طرح راهبران شغلی است.
حسین پور تصریح کرد: الگوسازی و کارآفرینی در راستای راهبری شغلی تعریف می‌شود و این طرح به مددجویانی که فاقد توانمندی‌های اولیه هستند کمک می‌کند تا با معرفی به کارآفرینان از آموزش لازم و تأمین تجهیزات اولیه برای راه‌اندازی کسب و کارهای موفق بهره‌مند شوند.
رئیس اداره راهبری شغلی کمیته امداد مازندران خاطرنشان کرد: 104 راهبر شغلی فعال در مازندران با کمیته امداد همکاری می‌کنند.
وی با اشاره به نوع فعالیت در این طرح گفت: راهبران شغلی طرح‌های دارویی، پرورش گل و گیاه، زنبورداری، دامداری، قالیبافی و پوشاک را اجرا کرده‌اند.
حسین‌پور گفت: تمرکز کمیته امداد ایجاد مشاغل نوین و پروژه‌های دانش‌بنیان و فناورانه است.
وی در ادامه افزود: با ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی به‌عنوان یک منبع مستقل و پایدار برای تأمین انرژی، فرصت طلایی برای ورود مددجویان به بازار کار فراهم می‌شود.
این مسئول این اقدامات را زمینه‌ساز ایجاد اشتغال و استقلال مالی برای مددجویان دانست و تاکید کرد: این قبیل اقدامات نقشی اساسی در توسعه اقتصادی و اجتماعی استان دارد.
انتهای پیام/