خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«خبرنگاران تسنیم» در شورای امر به معروف و نهی از منکر تجلیل

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 18:30
«خبرنگاران تسنیم» با حضور دبیرکل ستاد امر به معروف و نهی از منکر و به واسطه فعالیت های رسانه ای در باب امر به معروف و نهی از منکر تجلیل شدند.
نهي،منكر،ستاد،معروف،كشور،فريضه،طاهري،اردبيل،دبير

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، عصر امروز در نشست هم‌اندیشی اصحاب رسانه با حجت‌الاسلام محمدحسین طاهری، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، «عادله جوادزاده» و «شهرام جباری» از خبرنگاران خبرگزاری تسنیم دفتر اردبیل به دنبال فعالیت گسترده با ستاد امر به معروف و نهی از منکر، حضور در نمایشگاه‌های این ستاد و...
با اهدای لوح تقدیر تجلیل شدند.
در این برنامه که در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل برگزار شد، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، احیای این فریضه را مسئولیتی بزرگ و همگانی در کشور اعلام کرد و اظهار داشت: رسانه‌ها استوانه‌های محکم اجرای منویات امر به معروف و نهی از منکر در کشور هستند.
حجت‌الاسلام محمدحسین طاهری با تجلیل از فعالیت رسانه‌ها و خبرنگاران در همراهی این ستاد افزود: ما سعی کردیم آسیب‌شناسی جدی را در حوزه امر به معروف و نهی از منکر انجام دهیم و امروز ساختار اداری و اجرایی این ستاد در کشور به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد.
وی با اشاره به اینکه نباید اجازه دهیم فرهنگ بی‌تفاوتی و سهل‌انگاری در باب آسیب‌های اجتماعی در کشور رسم شود، تصریح کرد: همه ما وظیفه داریم تا نسبت به شاعه فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر تلاش کنیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه شهید رئیس جمهور آیت‌الله رئیسی بر اجرای این فریضه تاکید داشتند، گفت: هر چند در برخی از مسائل شاهد مشکلات و تنگناهایی هستیم اما ستاد امر به معرف و نهی از منکر طبق فرمان امامین انقلاب به فعالیت خود ادامه می‌دهد به طوری که در سال گذشته در بحث آموزش‌های عمومی موفق شدیم یک میلیون و 500 هزار نفر ساعت برنامه آموزشی را به سرانجام برسانیم.
طاهری با تاکید بر اینکه در امر احیای حجاب و عفاف نباید بی‌تفاوتی پیشه کنیم، خاطرنشان کرد: بی‌تفاوتی و سهل‌انگاری ما، میدان را به نفع دشمن خالی کردن است و باید محکم پای منویات انقلاب اسلامی و دفاع از حریم حجاب بایستیم.
انتهای پیام/132