محمدمهدی اسماعیلی: سیاست شهید رئیسی در هنر رهاشدگی و تصدیگری نبود
آیین گرامیداشت اولین سالگرد شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش، با حضور چهرههای دانشگاهی، فرهنگی و دولتی در پردیس مرکزی دانشگاه سوره برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ویژهبرنامه سالگرد شهادت رئیسجمهور مردمی آیتالله سید ابراهیم رئیسی و همراهان شهیدش، با حضور چهرههای ملی و دانشگاهی چون علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت شهید رئیسی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی و محمد حسین ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه بینالمللی سوره روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت در سالن اجتماعات نادر طالبزاده واقع در پردیس مرکزی دانشگاه بینالمللی سوره برگزار شد.
همچنین بعد از این مراسم نمایشگاه عکس «تشییع خادمان حرم ایران» با آثاری از کامران شریفی، محمدرضا مجاهد، محمدرضا طاهری منش و نگین همت زاده افتتاح شد.
اجرای این برنامه را مجید یراقبافان عهدهدار بود.
پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران محمدمهدی اسماعیلی سخنان خود را آغاز کرد.
اسماعیلی درمورد موضوع فرهنگ و هنر در دولت شهید رئیسی، عنوان کرد: دولت شهید رئیسی در حوزه فرهنگ و هنر، کارنامه کمی قابل مقایسه و رویکرد کیفی قابل دفاعی دارد.
به واسطه سالها شاگردی محضر شهید رئیسی، به اشتراک ذهنی و دریافت مشترک در حوزههای فرهنگی رسیده بودیم.
وی افزود: آیتالله رئیسی نسبت به حوزه فرهنگی بسیار دغدغهمند بود.
مهمترین اسناد بالادستی حوزه فرهنگ و هنر در دوره آیتالله رئیسی ابلاغ شد.
اسماعیلی در مورد خط مشی، شهید رئیسی درباب فرهنگ، بیان کرد: سیاست شهید رئیسی در حوزه فرهنگ و هنر رها شدگی نبود اما تصدیگری هم نبود.
در ادامه بهادری جهرمی درباره حضور سخنگوی دولت در میانه اغتشاشات ۱۴۰۱، گفت: حضور سخنگوی دولت در دانشگاهها و سخنرانی در اغتشاشات ۱۴۰۱ با هماهنگی و پشتیبانیِ شخص شهید رئیسی بود.
معمولاً دستگاههای در این اتفاقات ریسک نمیکنند چون برخی از این نشستها امکان تشدید بحران را دارد.
وی افزود: ما در دانشگاه تهران و شهید بهشتی جلسه گذاشتیم و همکاران خودمان در دولت آن نشست را لغو کردند.
بعد از آن بود که من برای گلایه خدمت شهید رئیسی رفتم و گفتم زور من نمیرسد که متولیان را راضی کنم و در رابطه با لزوم روشنگری در آن ایام در بین دانشجویان برای شهید رئیسی استدلال کردم.
من استدلال حقوقی داشتم و میگفتم یک شورا، مثلاً شورای امنیت کشور تصمیمی گرفته ولی شورایی دیگر مانند شورای اطلاعرسانی کشور تصمیم دیگری گرفته است که با هم تعارض دارد.
شما که رئیسجمهور هستید تعیین کنید که من به کدام مصوبه عمل کنم؟
ایشان اجازه داده و تشویق کردند که این حضور در دانشگاهها رخ دهد و بعد از چند جلسه، متولیان دیدند که این حضورها مثمرثمر بوده و موافق و هماهنگ شدند.
در پایان مراسم آیین گشایش نمایشگاه عکاسی «تشییع خادمان حرم ایران» برگزار شد.