خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت نام مهمانی و انتقال دانشجویی از 8 هزار نفر عبور کرد

تسنیم | سیاسی | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 16:12
مدیر کل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: تاکنون 8 هزار و 252 نفر در سامانه مهمانی و نقل انتقال ویژه دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و پیوسته و دکترای حرفه ای دانشگاه های وزارت علوم برای سال تحصیلی 1405-1404 ثبت نام کرده اند.
دانشجويان،ثبت،مهماني،انتقال،نقل،سامانه،فرصت،سجاد،مبدا،درخواست

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم،‌ ابوالفضل دانشور مدیرکل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه فرصت ثبت درخواست دانشجویان برای مهمانی و نقل انتقال رو به اتمام است و این فرصت قابل تمدید نیست؛ از دانشجویان خواست با اولویت و قبل از اتمام وقت ثبت‌نام، اقدام به ثبت درخواست مهمانی و نقل و انتقال کنند.
وی با تاکید بر اینکه تنها 3 روز تا پایان مهلت ثبت‌نام مهمانی و نقل و انتقال در سامانه سجاد وجود دارد، افزود: انتظار داریم این عدد از مرز 15 هزار درخواست عبور کند.
مدیرکل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان ادامه داد: با توجه به آمار ثبت نامی، مراجعه دانشجویان به سامانه سجاد در این سه روز به طور چشمگیری افزایش خواهد یافت و لذا اختلال در سایر خدمات سامانه سجاد به دانشجویان را افزایش خواهد داد و کندی ثبت درخواست‌ها و قطعی در سامانه طبیعی است.
دانشور با اشاره به جنسیت درخواست‌های ثبت مهمانی و نقل و انتقال دانشجویان در سال جاری، اظهار کرد: از مجموع درخواست‌های ثبت شده، 3 هزار و 512 نفر را آقایان و 4 هزار و 688 نفر را خانم‌ها به خود اختصاص داده‌اند و با رویکرد اعلام شده در آیین‌نامه جامع مهمانی و نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه های ذیل وزارت علوم و قانون حمایت از خانواده، به دانشگاه‌های مبدا و مقصد تاکید شده با درخواست‌های دانشجویان دختر، با مساعدت حداکثری تصمیم گیری کنند.
وی ادامه داد: از مجموع درخواست‌های ثبت شده برای مهمانی و نقل و انتقال در دانشگاه‌های ذیل وزارت علوم 7 هزار و 334 نفر دانشجوی مجرد و 899 نفر دانشجوی متاهل هستند که با توجه به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دانشگاه‌های مبدا و مقصد با اولویت درخواست‌های دانشجویان متاهل را مورد بررسی قرار داده و با مساعدت حداکثری تصمیم گیری خواهند کرد.
مدیر کل امور دانشجویان داخل ادامه داد: دانشگاه‌های مبدا از اول خرداد تا 15 تیرماه، امکان بررسی درخواست‌های دانشجویان را دارند؛ لذا تاکید می شود دانشگاه‌ها در بازه زمانی مشخص شده نسبت به بررسی درخواست‌ها و ثبت موافقت یا مخالفت در سامانه سجاد اقدام کنند.
دانشور یادآورشد: بعد از اتمام فرصت قانونی دانشگاه‌های مبدا، دانشگاه‌های مقصد از نیمه دوم تیر ماه تا پایان مرداد ماه فرصت بررسی درخواست‌های دانشجویان را در سامانه سجاد برعهده خواهند داشت.
فرصت قانونی ثبت درخواست مهمانی و نقل و انتقال دانشجویان برای سال تحصیلی 1405-1404 تا پایان اردیبهشت ماه است و این فرصت قابل تمدید نیست.
انتهای پیام/