خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتمام چاپ اول کتاب «قاسم» به روایت مرتضی سرهنگی در نمایشگاه

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 15:58
کتاب «قاسم» به روایت مرتضی سرهنگی که نشر خط مقدم آن را منتشر کرده است با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد و چاپ اول آن در نمایشگاه تمام شد.
كتاب،قاسم،نمايشگاه،سرهنگي،مرتضي

به گزارش خبرنگار مهر، چاپ اول کتاب «قاسم» به روایت مرتضی سرهنگی، که نشر خط مقدم آن را منتشر کرده بود و فقط در بخش حضوری به فروش می‌رسید طی یازده روز برپایی نمایشگاه کتاب به فروش رفت.
بر اساس این خبر، «قاسم» که از آن به‌عنوان یکی از کامل‌ترین و مستندترین زندگینامه‌های حاج قاسم سلیمانی یاد می‌شود، در نخستین حضور خود در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با استقبال چشم‌گیر مخاطبان روبه‌رو شد و تمام نسخه‌های چاپ اول آن به فروش رفت.
این اثر که حاصل همکاری پژوهشی مرتضی سرهنگی، محبوبه عزیزی و محمدعلی آقامیرزایی است، فرآیند نگارش آن از نخستین روزهای شهادت حاج قاسم آغازشد و حالا با نثری ساده، دقیق و مستند، روایت‌گر زندگی فرمانده‌ای است که حضورش فراتر از مرزها احساس می‌شد.
انتشارات خط مقدم، پیش‌تر از این کتاب به‌عنوان مهم‌ترین اثر چاپ اول خود در نمایشگاه نام برده بود و حالا، استقبال گسترده مردم، خبر از موفقیت زودهنگام و تأثیرگذاری آن بین علاقه‌‎مندان دارد.
از کتاب «قاسم» در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی شد و مرتضی سرهنگی در میان مخاطبان خود این کتاب را برایشان امضا کرد.