خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش فدراسیون کشتی روسیه به اتهام دوپینگ گاتسالوف

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 15:12
رئیس فدراسیون کشتی روسیه طی بیانیه‌ای، به حمایت تمام قد از سرمربی تیم ملی روسیه پرداخت و عنوان کرد که کسی در پاکی و صداقت حاجی‌مراد گاتسالوف شک نخواهد کرد.
گاتسالوف،روسيه،فدراسيون،كشتي،سرمربيگري،سوءتفاهم،دوپينگ

به گزارش مشرق، طی روزهای گذشته، خبری شوکه‌کننده از اتهام به گاتسالوف در کشتی روسیه منتشر شد که دوپینگ او در سال ۲۰۱۵ مثبت شده است.
به همین دلیل او فعلا از سوی آژانس ضددوپینگ تعلیق شده و عنوان شد که روس‌ها نیز او را از سمت خود برکنار کرده‌اند.
با این وجود امروز رئیس فدراسیون کشتی روسیه بیانیه‌ای درباره سرمربی تیم ملی آزاد روسیه صادر کرد که طی آن قاطعانه از گاتسالوف حمایت کرده و تاکید کرد که به دنبال اثبات پاکی و صداقت اوست و این سوءتفاهم برطرف می‎شود.
مازیار رضایی نماینده فدراسیون کشتی روسیه این بیانیه را در اختیار خبرگزاری آنا قرار داد:
«ما از دریافت پیام آژانس بین‌المللی دوپینگ شوکه شدیم چون در مورد یکی از بهترین کشتی‎‌گیران دهه‌های گذشته صحبت می‌کنیم.
من شخصا و همه اعضای فدراسیون ما شک ندارند که حاجی‌مراد گاتسالوف یک ورزشکار پاک است.
مهم است که این اتهامات طی چند روز قبل از انقضای ۱۰ سال انجام شود که این حق را برای تحقق محاکمه و اتهامات فراهم می‌کند.
ما در مورد حذف موقت حاجی‌مراد گاتسالوف از سمت سرمربیگری تصمیم گرفتیم اما متقاعد شده‌ایم که این سوءتفاهم برطرف می‎‌شود و از این پس هیچ کس به نام صادقانه گاتسالوف شک نخواهد کرد.
در این راستا، من می‌خواهم تاکید کنم تمام بحث‌های احتمالی در مورد نامزدهای جایگزین برای پست سرمربیگری در حال حاضر برای تصمیم‌گیری نهایی نامناسب بوده و ما تقسیر دیگری از اوضاع را به کمیته اجرایی FSBR ارائه دادیم و این مسائل را تحریک‌کننده خواهیم دانست.»
میخائیل مامیاشویلی، رئیس فدراسیون کشتی روسیه