خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرا باید ۱۴۰ هزار کانتینر در بندر رسوب کند؟

مهر | اقتصادی | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 15:12
رئیس اتاق تهران گفت: بخشی از کالاهایی که در بندرعباس آسیب دیده، کالاهایی بوده که ثبت سفارش نشده و صاحبان این کالا دچار خسارت شده‌اند و اکنون موضوع عدم پوشش بیمه‌ای آنها مطرح است.
كالاهايي،بندرعباس،نجفي،قطعي،عرب

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود نجفی عرب رئیس اتاق بازرگانی تهران به مسئله قطعی برق اشاره کرد و گفت: با ادامه روند فعلی و در شرایطی که شهرک‌های صنعتی سه روز قطعی برق را گزارش می‌کنند، صنعت رو به تعطیلی خواهد رفت و این مسئله تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد برابر برنامه هفتم را با چالش جدی مواجه می‌کند.
وی در ادامه به بازدید خود از بندرعباس پرداخت و گفت: بخشی از کالاهایی که در بندرعباس آسیب دیده، کالاهایی بوده که ثبت سفارش نشده و صاحبان این کالا دچار خسارت شده‌اند و اکنون موضوع عدم پوشش بیمه‌ای آنها مطرح است.
پرسش ما این است که چرا باید ۱۳۰ الی ۱۴۰ هزار کانتینر در بندر رسوب کند.
بر اساس اعلام اتاق تهران، نجفی عرب گفت: پیشنهاد ما این است که یک گمرک نمونه با محوریت بخش خصوصی احداث کرده و این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.