خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش چندبرابری توان کشف، رهگیری و انهدام در سامانه‌های پدافندی کشور

مهر | سیاسی | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 14:40
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، از افزایش چندبرابری توان کشف، شناسایی، رهگیری و انهدام در سامانه‌های پدافندی کشور در مقایسه با سال گذشته خبر داد.
پدافند،هوايي،كشور،مسلح،نيروهاي،سرلشكر،باقري،آمادگي،فضاي،قرارگاه

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در نشست عالی عملیات قرارگاه مشترک پدافند هوایی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان، گفت: این نشست با هدف ارزیابی پیشرفت‌های پدافند هوایی و آمادگی نیروی پدافند هوایی ارتش، نیروی هوافضای سپاه و قرارگاه مشترک پدافند هوایی حضرت خاتم الانبیا (ص) برگزار شد و امروز شاهد ارتقا چشمگیر توان و آمادگی پدافند هوایی کشور هستیم.
وی افزود: در بخش‌هایی ما نسبت به سال گذشته تا ۵ برابر افزایش سامانه‌های راداری و مراقبتی، کشف و شناسایی تحرکات بیگانه را داشته‌ایم و توانمندی‌های پدافند هوایی در سامانه‌های اجرای آتش در رهگیری و در انهدام پرنده‌های متجاوز بعضاً ۲ تا ۳ برابر ارتقا داشته است.
سردار سرلشکر باقری با تأکید بر اینکه در حوزه شناسایی آسیب‌ها و رفع نقاط ضعف اقدامات بسیار بزرگی انجام شده است، گفت: سامانه‌های فرماندهی کنترل به طور کارآمد مشغول انجام مأموریت هستند.
فضای کشور دائماً در حال رصد است و نیروهای مسلح در آمادگی صد درصدی به سر می‌برند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: همرزمان ما در پدافند هوایی کشور به طور شبانه روز فضای کشور را در کنترل دارند و با تمرین‌ها و رزمایش‌های مکرر خود را برای هر وضعیت محتملی آماده می‌کنند.
وی خاطر نشان کرد: بدخواهان ملت ایران و دشمنان باید بدانند که تجاوز به فضای کشور ما آسیب‌های فراوانی را برای آن‌ها به همراه خواهد داشت و قطعاً هزینه‌های آن‌ها از نتایجی که انتظار دارند بسیار بالاتر خواهد بود.
سرلشکر باقری در پایان گفت: با توجه به افزایش چندبرابری میزان سرمایه‌گذاری برای تقویت پدافند هوایی در نیروهای مسلح، به مرور این توانمندی‌ها ارتقای چشمگیری خواهد داشت.