خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وظایف ثبت احوال محدود به صدور شناسنامه و کارت ملی نیست

مهر | سیاسی | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 14:24
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور گفت: وظایف ثبت احوال تنها به صدور شناسنامه و کارت ملی محدود نمی‌شود و این سازمان مسئول مدیریت دقیق‌ترین داده‌های جمعیتی کشور است.
سازمان،احوال،ثبت،كشور،مولوي،عمومي،بازرسي

به گزارش خبرگزاری مهر، مولوی رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور، در بازدید از سازمان ثبت احوال کشور، با تقدیر از عملکرد این سازمان با اشاره به تبیین اقدامات و فعالیت‌های سازمان ثبت احوال کشور بیان داشت: اقدامات گسترده‌ای در مجموعه سازمان ثبت احوال کشور صورت گرفته است و این سازمان نقش مؤثری در توسعه ملی و رضایتمندی عمومی ایفا می‌کند.
مولوی تصریح کرد: سازمان ثبت احوال کشور می‌تواند با ارائه داده‌ها و تحلیل‌های راهبردی، به عنوان مرکز راهبردی نظام برنامه‌ریزی کشور عمل کند و نظام تصمیم‌سازی کشور را متحول نماید.
وی بیان داشت: سازمان ثبت احوال یکی از نهادهای کمتر شناخته‌شده اما حیاتی کشور است و وظایف ثبت احوال تنها به صدور شناسنامه و کارت ملی محدود نمی‌شود و این سازمان مسئول مدیریت دقیق‌ترین داده‌های جمعیتی کشور است و نقشی بنیادین در برنامه‌ریزی کلان و توسعه و حتی امنیت ملی را ایفا می‌کند.
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت بالای ثبت احوال در ایجاد اعتماد عمومی، خاطرنشان کرد: اگر خدمات این سازمان به‌درستی تبیین شود، می‌تواند به افزایش رضایتمندی عمومی و کمک کند.
مولوی رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور گفت: یکی از چالش‌های امروز، فاصله گرفتن مردم از ساختارهای حاکمیتی است که بخشی از آن ناشی از بی‌اطلاعی شهروندان نسبت به عملکرد دستگاه‌هاست.
مولوی همچنین بر ضرورت اطلاع‌رسانی شفاف، پاسخگویی مسئولانه و بهره‌گیری از ابزارهای نوین ارتباطی برای معرفی بهتر خدمات ثبت احوال تأکید کرد و گفت: سازمانی با این سطح از اثرگذاری در تصمیم‌سازی‌ها، باید حضوری پررنگ‌تر در افکار عمومی و رسانه‌ها داشته باشد.