خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خلیفه: بعید است حسینی با جدایی‌ام موافقت کند - تسنیم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 13:52
دروازه بان تیم فوتبال آلومینیوم اراک گفت: چند پیشنهاد دارم ولی بعید است مجتبی حسینی با جدایی ام موافقت کند.
آلومينيوم،تيم،ليگ،عملكرد،اشتباهاتي،خليفه،حسيني

محمد خلیفه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره عملکرد آلومینیوم در لیگ فصل گذشته و کسب رتبه هشتمی گفت: لیگ سختی را پشت سر گذاشتیم و بردن در این لیگ برای هر تیمی سخت بود، به همین دلیل تعداد زیادی از بازی‌ها مساوی شد.
ما تیم جوانی داشتیم و همین جوان بودن باعث شد تا در بعضی بازی‌ها کم‌تجربه عمل کنیم و اشتباهاتی داشته باشیم.
از طرفی با مصدومیت چند بازیکن هم مواجه شدیم و این کارمان را سخت‌تر کرد.
وی در ادامه افزود: فکر می‌کنم در فصلی که گذشت در مجموع عملکرد بدی نداشتیم، ولی می‌توانستیم بیشتر امتیاز بگیریم و جایگاه بهتری را به دست بیاوریم.
دروازه‌بان تیم فوتبال آلومینیوم اراک راجع به عملکرد خودش هم خاطر نشان کرد: گاهی اوقات به دلیل کم‌تجربگی اشتباهاتی داشتم، ولی در مجموع عملکردم خوب بود و بابت اعتمادی که مجتبی حسینی به من داشت، از او تشکر می‌کنم.
من باید خیلی بهتر از این باشم و امیدوارم جایگاه خوبی را در فوتبال ایران به دست بیاورم.
خلیفه در پاسخ به این پرسش که آیا قصد جدایی از آلومینیوم را دارد، خاطرنشان کرد: واقعیت این است که چند پیشنهاد به دستم رسیده است و چند تیم با مدیربرنامه‌هایم صحبت کردند، ولی من سه فصل دیگر با آلومینیوم قرارداد دارم و باشگاه و کادر فنی باید در موردم تصمیم بگیرند.
بعید است حسینی با جدایی‌ام موافقت کند و فعلاً در خدمت تیم آلومینیوم خواهم بود.
انتهای پیام/