هوش مصنوعی طی ۳ مرحله در مدارس اجرایی می شود
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش از پیادهسازی طرح هوش مصنوعی در مدارس طی سه مرحله خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری محمود امانی طهرانی دبیر شورایعالی آموزش و پرورش با موضوع هوش مصنوعی در مدارس صبح امروز برگزار شد.
امانی طهرانی در این نشست با بیان اینکه استفاده از یک فناوری نوین و اثربخش اهمیت زیادی دارد؛ گفت: باید کاری کنیم که دانش آموزان و معلمان بتوانند از این فناوری هوشمند و اثربخش استفاده کنند.
وی با تاکید بر اینکه به کارگیری فناوریهای جدید بر کیفیت یادگیری اثر مطلوب میگذارد؛ افزود: هوش مصنوعی نه فقط به عنوان فناوری جانبی که به عنوان بخشی از برنامه درسی هم امروز مطرح شده است؛ یعنی اگر میخواهیم شکاف فناوری بین ایران و دیگر کشورها اتفاق نیفتد؛ باید در باشگاه صاحب این فناوری قرار بگیریم که لازمه آن این است که کودکان و نوجوانان هوش مصنوعی را فرا بگیرند.
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش افزود: جوانان ایرانی در عرصههای متعدد هوش و ذکاوت خود را ثابت کردند و ما هم باید به صورت نظام مند پرورش استعدادها را در عرصه هوش مصنوعی داشته باشیم.
وی با اشاره به مسئولیت شورای عالی آموزش و پرورش برای رسیدگی به مسئله هوش مصنوعی در مدارس گفت: تحقق این مسئله باید با کمک چند دستگاه و نهاد باشد هم دسترسیها و هم منابع متعدد است لذا در شورای عالی آموزش و پرورش در ابتدا همه صاحب نظران و متخصصان این عرصه را گردآوری و از تجربیات آنان استفاده کردیم.
کارگروهی فشرده و چابک با حضور فعالان این عرصه تشکیل دادیم.
نهایتاً این کارگروه به یک خروجی دست پیدا کرد که سند هوش مصنوعی جزئی از این خروجی است.
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش گفت: البته یک چهارچوب عمل هم طراحی کردیم که شامل سه بخش، تا پایان ۱۴۰۴, تا پایان برنامه هفتم توسعه و تا پایان برنامه هشتم توسعه به عنوان برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت است و قابلیت این چارچوب هم اصلاح پذیری و به روز رسانی است.
امامی خاطر نشان کرد: معاونت علمی ریاستجمهوری هم این اقدامات را مورد حمایت قرار داده است که از این حمایت در روزهای آینده بیشتر خواهید شنید.