خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییر نگرش ها در سیستم مدیریت صنعتی باید اجرا شود/تغییر صرف پارادایم‌ها فایده‌ای ندارد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 13:00
معاون وزیر صمت گفت:امروز دعوای کشور‌ها از جمله آمریکا و چین بر سر همین مسائل تولید و تکنولوژی است، بنابراین باید نگرش‌های مدیریتی و صنعتی در کشور تغییر کند و به صورت بهتری شکل بگیرد.
صنايع،كشور،متوسط،صنعتي،انصاري،فرآيند،تكنولوژي،مسائل،رتبه،دنيا

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - رضا انصاری مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی از آغاز به کار فرآیند رتبه‌بندی، سنجش ظرفیت‌ها و توتنمندی‌های صنایع کوچک و متوسط کشور خبر داد افزود: در تابستان امسال فرآیند رتبه‌بندی آغاز می‌شود که یک حرکت ماندگار خواهد بود زیرا جای این رتبه‌بندی در کشور خالی بود.
وی افزود: امروز در دنیایی زندگی می‌کنیم که متفاوت با دنیای چند دهه قبل است؛ نرخ تغییرات عوامل محیطی در گذشته اندک بود در حالی که امروز بسیار سرعت گرفته که زیست صنایع را پیچیده کرده است.
انصاری ادامه داد: در آینده نمی‌توانیم خود را منفک از زنجیره ارزش جهانی بدانیم زیرا در این صورت نمی‌توانیم زیست صنعتی و تکنولوژی موفقی داشته باشیم.
معاون وزیر صمت با اشاره به اینکه رتبه بندی صنایع کوچک و متوسط منافع زیادی برای همه افراد مرتبط با صنعت دارد، اضافه کرد: رویداد رتبه بندی صنایع کوچک و متوسط به جمع‌آوری اطلاعات خوب در این حوزه کمک می‌کند چراکه متأسفانه در حال حاضر سیستم پایش SME ها را در کشور نداریم.
وی با بیان اینکه امروز دعوای کشورها از جمله آمریکا و چین بر سر همین مسائل تولید و تکنولوژی است، گفت: باید نگرش‌های مدیریتی و صنعتی در کشور تغییر کند و به صورت بهتری شکل بگیرد زیرا تغییر صرف پارادایم‌ها نمی‌تواند تأثیر خاصی گذارد بلکه این تغییر پارادایم همراه با تغییر نگرش‌ها باید باشد.
انصاری تصریح کرد: نوع نگاهمان باید متناسب با مسائل تولید و تکنولوژی روز دنیا باشد.
باید وضعیت موجود کشور را نیز مورد توجه قرار دهیم.
در واقع ضمن توجه به مسائل روز دنیا و تمرکز بر وضع موجود، نگرشمان را صنعتی کنیم.
وی با بیان اینکه امیدواریم فرآیند رتبه‌بندی یک نقطه شروع خوب برای حرکت‌های بعدی در سال‌های آینده باشد، گفت: همچنین برای کاهش فاصله صنعت و دانشگاه، مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع کوچک و متوسط را با کمک دانشگاه‌ها پیش خواهیم برد.
این موضوع در اصفهان به صورت پایلوت شروع شده است.