راه اندازی داروخانه هلال احمر کرمانشاه پس از 47 سال انتظار
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه گفت: پس از 47 سال انتظار داروخانه هلال احمر در کرمانشاه در حال راه اندازی است که در این صورت مردم برای دسترسی به داروهای خاص لازم نیست به استان های همجوار عزیمت کنند.

افشین یگانه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: استان کرمانشاه تنها استانی است که متاسفانه داروخانه هلال احمر ندارد و در استان محدودیت دارویی وجود دارد.
وی افزود: مراحل نهایی راهاندازی داروخانه هلال احمر در استان کرمانشاه در حال طی شدن است که پس از 47 سال مردم به جای اینکه به استانهای همجوار عزیمت کنند برای گرفتن داروهای خاص در استان به داروی مورد نظر خود دسترسی داشته باشند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه گفت: داروخانه هلال احمر به عنوان رقیب برای سایر داروخانهها نخواهد بود و علاوه بر ارائه خدمات دارویی برای بیماری خاص، بخشی مختص به قشر نیازمند با داروی رایگان نیز دارد، صورتی که سایر داروخانهها چنین شرایطی ندارند.
یگانه عنوان کرد: به مناسبت هفته هلال احمر یکی از کاروانهای سلامت برای اقشار ضعیف و نیازمند در دهستانها و روستاهای اطراف کرمانشاه در حال فعالیت است و اکنون وارد شهرستان روانسر شده و خدمات رایگان پزشکی، دارو و درمان ارائه میدهد.
وی افزود: در تیم پزشکی کاروان، یک متخصص دندانپزشک، یک متخصص چشم پزشک، دو متخصص داخلی و دو پزشک عمومی، یک متخصص طب سنتی، یک ماما و یک کارشناس تغذیه هستند، یک داروخانه نیز به صورت رایگان درحال خدماترسانی است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه گفت: مواردی که قابل درمان باشد پس از پایش، در محل اقدامات درمانی انجام میگیرد و مواردی که نیازمند آزمایش و سیر تکمیلی درمان باشد به بیمارستانهای سطح شهر ارجاع داده میشوند.
یگانه با اشاره به اینکه کاروانهای سلامت در طول سال در مناطق مختلف محروم سطح استان حضور پیدا میکنند، گفت: تمام اقدامات توسط تیم پزشکی در حوزه معاونت درمان هلال احمر به صورت رایگان انجام میشود.
وی گفت: چرخه مدیریت بحران سه مرحله دارد، مرحله پیشگیری، مرحله آمادگی و پاسخ و آخرین مرحله بازسازی و بازتوانی است و ماموریت جمعیت هلال احمر عمدتاً در حوزه آمادگی و پاسخ قرار دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه گفت: امسال در تقویم اجرایی جمعیت هلال احمر ابتدا آموزش همگانی به واسطه ماموریتی که دولت به بر دوش هلال احمر گذاشته اولویت دارد، در این راستا مکانهایی تحت عنوان خانههای هلال در روستاها و مراکز پر تجمع شهری ایجاد شده که باعث ارائه خدمات بهتر بهویژه در بحث آموزش شود.
یگانه با بیان اینکه استان کرمانشاه 17 پایگاه امداد جادهای و کوهستان دارد اما برای استان کافی نیست، گفت: هم اکنون دو پایگاه در سطح استان کرمانشاه در پاوه و صحنه در حال ساخت است و برای هفته دولت به بهره برداری میرسد.
وی افزود: علاوه بر دو پایگاه در حال ساخت، 6 پایگاه دیگر در طول چهار ماه گذشته بر اساس شاخصها شناسایی شده، کارهای اولیه برای اهدای زمین از طریق خیرین و منابع اراضی ملی در حال تهیه است که ساخت آنها در سال 1404 آغاز شود.
انتهای پیام/