تراژدی تلخ خانوادههای غزه که از ثبت احوال پاک شدند - تسنیم
منابع دولتی غزه با بیان اینکه رژیم اشغالگر سیاست جنایتکارانه عامدانه ای برای پاکسازی نژادی فلسطینی ها دنبال می کند، اعلام کردند 2200 خانواده در غزه به طور کامل نابود و از ثبت احوال پاک شده اند و هزاران خانواده هم تنها یک عضوشان باقی مانده است.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، دکتر اسماعیل الثوابته، مدیرکل دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه، با ارائه آماری از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان در این باریکه اعلام کرد که اشغالگران بیش از 12 هزار قتل عام علیه مردم فلسطین مرتکب شدهاند و حدود 2200 خانواده از زمان آغاز جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه در اکتبر 2023 تاکنون به طور کامل از ثبت احوال پاک شدهاند.
اسماعیل الثوابته در گفتگو با الجزیره اظهار داشت: آمار وحشتناکی در مورد فاجعه انسانی ناشی از تجاوزات مداوم رژیم صهیونیستی به نوار غزه وجود دارد و حذف هزاران خانواده از فهرست ثبت احوال، بیانگر واقعیت تلخی است که مردم غزه زیر بمبارانهای اسرائیل در آن زندگی میکنند.
هزاران خانواده در غزه کاملا از ثبت احوال پاک شدند
وی گفت: این جنایات نقض آشکار قوانین بینالمللی بشردوستانه به شمار میرود و به مثابه یک جنایت سیستماتیک نسل کشی است که بافت اجتماعی و هویت فلسطینی را تهدید میکند.
آمار رسمی نشان میدهد که ارتش اشغالگر مرتکب جنایاتی علیه خانوادههای فلسطینی شده که شرح آن به شکل زیر است:
-بیش از 12 هزار مورد قتل عام توسط ارتش رژیم اشغالگر از زمان آغاز جنگ نسل کشی علیه غزه در هفت اکتبر 2023 تاکنون انجام شده و نزدیک به 11926 مورد قتل عام، به طور خاص خانوادههای فلسطینی را هدف قرار داده است.
-حدود 2200 خانواده به طور کامل نابود شدند و همه اعضای آنها بدون استثنا به شهادت رسیده و برای همیشه از ثبت احوال پاک شدند.
-تعداد شهدای این خانوادهها در مجموع از 6350 تن فراتر رفته است.
-بیش از 5120 خانواده در نوار غزه هستند که همه اعضای آنها قتل عام شده و تنها یک عضوشان باقی مانده است.
تعداد شهدای این خانوادهها به بیش از 9351 نفر میرسد.
اسماعیل الثوابته افزود: این آمار وحشتناک بیانگر ابعاد فاجعه انسانی در نوار غزه بوده و نشان میدهد آنچه که در این باریکه اتفاق میافتد، پاکسازی نژادی سازمان یافته و یک نسل کشی واقعی است که توسط اشغالگران در میان سکوت بیشرمانه و همدستی جامعه بینالمللی با این جنایات انجام میشود.
اسرائیل به دنبال انتقام گرفتن از خانوادههای فلسطینی است
از طرف دیگر، اسامه خالد، کارشناس امور امنیتی و نظامی به نوبه خود اظهار داشت: هدف قرار دادن خانوادههای فلسطینی، سیاست جنایتکارانه سیستماتیک اسرائیل با هدف انتقامگیری از فلسطینیهاست؛ زیرا همین خانوادههای فلسطینی هستند که رهبران و فرماندهان برجسته و تاثیرگذار در مقاومت را پرورش دادهاند و به عنوان یک محرک واقعی برای ایدئولوژی مقاومت در سطوح اخلاقی و مردمی عمل میکند.
وی افزود: این سیاست جنایتکارانه با هدف شکستن پایداری و استواری مردمی و تضعیف محرک اجتماعی مقاومت فلسطین است و صهیونیستها تلاش دارند وضعیت وحشت و ناامیدی را در جامعه فلسطینی ایجاد کنند.
اما ملت فلسطین دارای روحیه قوی و عزم راسخ برای حفظ اتحاد و انسجام خود هستند.
این کارشناس امور امنیتی و نظامی، در مورد تعداد بالای خانوادههای غزه که در نتیجه قتل عامهای صورت گرفته توسط ارتش صهیونیستی کاملاً نابود شدهاند گفت: این امر به دلیل وضعیت آوارگی دائمی و تمرکز جمعیت آوارگان در مساحتهای کوچک است.
اکثر خانوادهها به همراه بستگانشان در یک مکان و گاهی در یک ساختمان، برای فرار از بمبارانهای ارتش اشغالگر زندگی میکنند.
وی تصریح کرد: از آنجایی که رژیم اشغالگر هیچ توجهی به قوانین و هنجارهای بینالمللی برای محافظت از غیرنظامیان ندارد، بی وقفه مناطق غیرنظامی و محلهای تجمع آوارگان را با سلاحهای ممنوعه بمباران میکند و در نتیجه، تعداد بی شماری از خانوادهها به طور کامل از ثبت احوال پاک میشوند؛ زیرا همه آنها در یک منطقه یا ساختمان با تعداد زیاد جمع شده بودند.
قصه تلخ خانوادههای غزه که از ثبت احوال پاک شدند!
محمود بصل، سخنگوی اداره دفاع مدنی نوار غزه هم اظهار داشت: پاک شدن کامل خانوادهها از ثبت احوال به این معناست که بعد از شهادت والدین، فرزندان و نوهها هم در خانواده به شکل کامل، صرف نظر از تعداد آنها هدف قرار گرفته شده و هیچ یک زنده نماندهاند.
وی تاکید کرد: یک پدیده دردناک در مورد نابودی خانوادههای غزه وجود دارد و آن هم اصطلاح «تنها بازمانده» است که روزانه تکرار میشود؛ جایی که از بسیاری از خانوادهها تنها یک عضو باقی مانده و این عضو ممکن است یک فرد مسن یا یک کودک باشد که بعد از، از دست دادن همه اعضای خانوادهاش هیچ کسی را برای حمایت از خود ندارد.
این مسئول دولتی در نوار غزه اظهار داشت: من اخیراً از بیمارستان سالمندان بازدید کردم و کنار زنی حدوداً 70 ساله نشستم که همه اعضای خانوادهاش شهید شده بودند و بسیار صحنه غم انگیزی بود.
بازماندگانی که اکثر آنها و کودک هستند، علاوه بر شوک از دست دادن همه اعضای خانواده خود، دیگر هیچ نان آور و سرپرستی هم ندارند.
انتهای پیام/