خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روش‌های کهنه ‌آموزشی‌ پاسخ‌گوی نیازهای نسل جدید نیست - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 10:13
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: روش های کهنه و غیرمنعطف آموزشی دیگر پاسخ گوی نیازهای نسل جدید نیست و باید با آموزش های نوین جایگزین شود.
آموزش،ابتدايي،معلم،آموزشي،پرورش،معلمان،شوشتري،رضوي،خراسان،تأ ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از صالح‌آباد، زهرا شوشتری، معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در حاشیه دیدار با مدیران مقطع ابتدایی شهرستان صالح‌آباد با تأکید بر ضرورت تحقق عدالت آموزشی در کشور اظهار داشت: تحقق عدالت آموزشی تنها به ساخت و نوسازی مدارس محدود نمی‌شود، بلکه بازنگری در شیوه‌ها و الگوهای تدریس سنتی و منسوخ نیز ضرورتی انکارناپذیر است.
وی با اشاره به اینکه آموزش امروز باید خلاق، پویا و متناسب با نیازها و ابزارهای روز باشد، تصریح کرد: روش‌های کهنه و غیرمنعطف آموزشی دیگر پاسخ‌گوی نیازهای نسل جدید نیست و باید با آموزش‌های نوین جایگزین شود.
شوشتری همچنین بر اهمیت رابطه دوسویه بین معلم و دانش‌آموز تأکید کرد و گفت: معلم و دانش‌آموز بر یکدیگر اثرگذارند و مدرسه باید محیطی باشد که در آن تمامی استعدادهای دانش‌آموزان شناسایی و پرورش یابد.
تمرکز صرف بر مهارت یا توانمندی خاص، نادیده گرفتن دیگر ظرفیت‌هاست؛ بنابراین باید رویکرد آموزشی از حالت تک‌محور و رقابتی به سمت فعالیت‌های گروهی و مشارکتی تغییر یابد.
وی با بیان اینکه رشد و بالندگی دانش‌آموز از نخستین روزهای ورود به مدرسه آغاز می‌شود، خاطرنشان کرد: چون کودکان در این سن الگوپذیر هستند، رفتار و گفتار معلم نقش مستقیمی در شکل‌گیری شخصیت و رفتار آن‌ها دارد؛ از این‌رو، معلم باید با هوشمندی و اصول حرفه‌ای عمل کند.
معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی همچنین بر ضرورت مشارکت و تبادل تجربه بین معلمان تأکید کرد و افزود: این تعامل نه‌تنها به انتقال تجارب موفق کمک می‌کند، بلکه موجب بهبود مدیریت کلاس درس و ارتقاء کیفیت آموزش می‌شود.
شوشتری با اشاره به خدمات معلمان در مناطق مرزی و روستایی گفت: تدریس در این مناطق با دشواری‌های خاصی همراه است که تنها با عشق، تعهد و فداکاری معلمان قابل تحمل است.
او افزود: نقش معلم در این مناطق فراتر از آموزش است؛ چرا که باید به انتقال فرهنگ و معرفی زیست‌بوم منطقه نیز توجه داشته باشد تا هر مدرسه به نمادی از فرهنگ، قومیت و هویت بومی تبدیل شود.
گفتنی است در جریان این سفر یک‌روزه، معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی به همراه رؤسای اداره عشایر، اداره تکنولوژی آموزشی، دوره اول و دوم ابتدایی استان و رئیس اداره آموزش و پرورش صالح‌آباد، ضمن برگزاری جلسه با مدیران و شورای معلمان، از نمایشگاه تعلیم و تربیت تمام‌ساحتی شش‌گانه دبستان سلمان فارسی بنی‌تاک بازدید و به مجریان طرح جوایزی اهدا کردند.
همچنین در این بازدید قول مساعد برای تأمین تجهیزات دبستان ابتدایی عشایری شهید جهان‌آرا داده شد.
انتهای پیام/282