خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف خودروی سمند به دلیل خلافی ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 09:24
رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از توقیف خودروی سمند به دلیل خلافی ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی خبر داد.
پليس،راهور،توقيف،خودرو،پرداخت

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسین ولی‌تویسرکانی، رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، از توقیف یک دستگاه خودروی سمند سورمه‌ای در تاریخ ۲۳ اردیبهشت‌ماه خبر داد.
این خودرو به دلیل داشتن خلافی به مبلغ ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان توسط مأموران پلیس راهور شناسایی و متوقف شد.
رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا در این رابطه اظهار داشت: پلیس به صورت جدی با تخلفات رانندگی که ممکن است نظم و امنیت جامعه را مختل کنند، برخورد می‌کند.
رانندگان باید توجه داشته باشند که بی‌توجهی به پرداخت جرایم رانندگی می‌تواند منجر به توقیف خودرو و مشکلات بیشتر شود.
سرهنگ تویسرکانی تأکید کرد: رانندگان محترم بهتر است با مراجعه به سامانه‌های مربوطه، خلافی خودروی خود را به صورت دوره‌ای بررسی کرده و پیش از انباشته شدن جرایم، نسبت به پرداخت آن‌ها اقدام کنند.
پرداخت به‌موقع، از توقیف خودرو و پیامدهای قانونی جلوگیری می‌کند و نشان‌دهنده احترام به قانون و حقوق سایر شهروندان است.