دولت شهید رئیسی رویکرد تحولگرا داشت
تبریز- دبیر شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم به رویکرد تحولگرای شهید رئیسی در حوزه مدیریتی اشاره کرد و گفت: تحولات موثری در آستان قدس، قوه قضائیه و دولت رقم خورد که برای مردم ملموس بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی صالحی شامگاه یکشنبه در جمع فعالان فضای مجازی آذربایجان شرقی به تشریح چالشها و دستاوردهای دولت شهید آیتالله رئیسی پرداخت.
تشکیل دولت سیزدهم در انباشت بحرانها
وی با اشاره به شرایط سخت و حساس تحویل دولت به آیتالله رئیسی، گفت: دولت سیزدهم در شرایط انباشت بحرانهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی تشکیل شد.
پس از خروج ترامپ از برجام، دولت آقای روحانی به بنبست رسید و برخی از غربگرایان نیز نسخه تسلیم در برابر آمریکا را پیشنهاد کردند.
دبیر شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم همچنین به چالشهای ناشی از شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: به دلیل عدم تهیه واکسن، روزانه صدها کشته داشتیم.
صالحی تأکید کرد که ورود آیتالله رئیسی به انتخابات در این شرایط ایثارگرانه بود و او تمرکز خود را بر احیای نهاد دولت گذاشت.
دبیر شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم با بیان اینکه آقای رئیسی با تلاش جهادی پروژه ایران، زمین سوخته را بیاثر کرد، افزود: در دوره اغتشاشات ۱۴۰۱، ایشان دو بار به دانشگاه رفتند تا تصویری فعال و پویا از ایران ارائه دهند.
رویکرد تحولگرای شهید رئیسی در حوزه مدیریتی
صالحی همچنین به رویکرد تحولگرای شهید رئیسی در حوزه مدیریتی اشاره کرد و گفت: تحولات مؤثری در آستان قدس، قوه قضائیه و دولت رقم خورد که برای مردم ملموس بود.
وی با اشاره به اثرات مثبت اقدامات اقتصادی دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: آقای رئیسی هرجا رفت آنجا را از تعلیق و روزمرگی بیرون آورد و اعتماد به نفس را به زیرمجموعه خود منتقل کرد.
بعضاً ناجوانمردانه اقدامات دولت را نقد میکردند
صالحی همچنین به کینهتوزیهای برخی نسبت به شخصیت و منش شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: رویکرد نیروهای انقلابی در مواجهه با دولت فعلی باید مقایسه شود با رویکرد منتقدان که ناجوانمردانه اقدامات دولت را نقد میکردند.
در پایان، وی یادآور شد که شهید آیتالله آلهاشم شخصیتی بزرگ بود که جامعه او را از دست داد و همه شهدای پرواز اردیبهشت افراد برگزیده و بزرگ بودند.