قرارگاه اجتماعی البرز امسال 500 شغل پایدار ایجاد میکند - تسنیم
مدیر قرارگاه اجتماعی استان البرز از اجرای طرح جامع کارنما با هدف توسعه مشاغل خانگی در محلات کم برخوردار خبر داد و گفت: این طرح با مشارکت 11 نهاد حمایتی و 67 مدیر محله اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، محمدجواد کاظمینی، مدیر قرارگاه اجتماعی استان البرز در نشست تخصصی توسعه مشاغل خانگی محلات هدف از اجرای طرح جامع کارنما با هدف توسعه مشاغل خانگی در محلات کمبرخوردار خبر داد و گفت: این طرح با مشارکت 11 نهاد حمایتی و 67 مدیر محله اجرا میشود و چرخه کامل توانمندسازی، آموزش، تولید و بازاریابی را پوشش میدهد.
وی مراحل پنجگانه این طرح را تشریح کرد: آموزش های مهارتی با برگزاری دورههای فنی و حرفهای با اعطای گواهینامه معتبر، ویژه زنان سرپرست خانوار و جوانان جویای کار، تأمین منابع با حمایت از تولیدکنندگان در تهیه مواد اولیه و تجهیزات با همکاری بنیاد علوی و ستاد اجرایی فرمان امام، بازاریابی هوشمند با استفاده از پلتفرمهای دیجیتال و نمایشگاههای دائمی مانند فروشگاههای کریم با قیمتهای 20% پایینتر از بازار، ایجاد زنجیره ارزش از تولید تا فروش از طریق تعاونیهای مشاغل خانگی و اتحادیههای صنفی با مشارکت مدیران محله، بانویاران و جوانان یار اجتماعی برای پایش مستمر طرح.
کاظمینی آموزش 55 هزار نفر در 67 محله کمبرخوردار، راهاندازی 15 تعاونی تخصصی، در حوزههای صنایع دستی، غذایی و ...، آزادی 160 زندانی جرایم غیرعمد و کاهش 46 درصدی سرقت در محلات هدف، هدفگذاری ایجاد 500 شغل پایدار تا پایان سال 1404، اعطای تسهیلات بانکی با سود 4% ، بیمه حوادث رایگان با همکاری تأمین اجتماعی و اجرای برنامههای آموزشی مانند اعزام 120 دانشآموز محلات هدف به قم برای تقویت انسجام اجتماعی را از دستاوردهای این طرح برشمرد.
مدیر قرارگاه اجتماعی استان البرز با تأکید بر الگوی مردممحور این طرح، ابراز امیدواری کرد که کارنما با الهام از تجربیات موفق قرارگاه اجتماعی البرز، به الگویی ملی در اقتصاد مقاومتی تبدیل شود و اذعان کرد: این طرح با همکاری نهادهایی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و صندوق کارآفرینی امید در حال اجراست و انتظار میرود نقش مؤثری در کاهش بیکاری و رونق تولید داخلی ایفا کند.
مرکز ساماندهی مشاغل خانگی، فرصتی نوین برای اشتغال و خودکفایی
حسین فلاح نژاد، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز نیز در این جلسه از راهاندازی مرکز ساماندهی مشاغل خانگی به عنوان نخستین مرکز در کشور خبر داد و گفت: این اقدام میتواند به رونق اقتصادی و کاهش بیکاری در استان کمک شایانی کند.
وی مطرح کرد: مشاغل خانگی به عنوان یکی از راهکارهای مؤثر برای ایجاد اشتغال و بهبود معیشت خانوادهها، به ویژه زنان سرپرست خانوار و جوانان جویای کار، مطرح شدهاند.
این مرکز با هدف تسهیل فرآیندهای مرتبط با مشاغل خانگی و ارائه خدمات آموزشی و حمایتی به فعالان این حوزه تأسیس شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز از برنامههای ویژه این اداره کل برای حمایت از متقاضیان مشاغل خانگی خبر داد و افزود: تسهیلات مالی و آموزشی مناسبی برای افرادی که تمایل به ورود به این حوزه دارند، در نظر گرفته شده است.
این تسهیلات میتواند به افراد کمک کند تا مهارتهای لازم را کسب و کسبوکارهای خود را راهاندازی کنند.
فلاح نژاد با تاکید بر اهمیت شبکهسازی و برندسازی در موفقیت مشاغل خانگی بیان کرد: فعالان این حوزه نیازمند مشاوره در زمینه بازاریابی و فروش محصولات خود هستند.
ما با برگزاری کارگاههای آموزشی و مشاورهای درصدد برطرف کردن این نیازها هستیم.
وی با اشاره به لزوم فراهم کردن شرایط مناسب برای reintegration افراد پس از آزادی از زندان یا خروج از شرایط اقتصادی نامناسب از مدیران محلات خواست تا با همکاری یکدیگر، بسترهای لازم برای توسعه مشاغل خانگی را فراهم کنند و بر ضرورت ایجاد بازارهای محلی برای فروش محصولات تولیدی تأکید کرد.
فلاح نژاد با بیان اینکه توسعه مشاغل خانگی نه تنها به کاهش بیکاری کمک میکند، بلکه میتواند کیفیت زندگی خانوادهها را ارتقا دهد و اقتصاد محلی را تقویت کند، از تمامی علاقهمندان دعوت کرد تا با مراجعه به مرکز ساماندهی مشاغل خانگی، از خدمات مشاورهای و آموزشی بهرهمند شوند و گامهای مؤثری در راستای تحقق اهداف اقتصادی خود بردارند.
انتهای پیام/.