خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سی‌ان‌ان: حماس با آتش‌بس دو ماهه موافقت کرده است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 07:53
منابع می‌گویند حماس با آزادی کمتر از ۱۰ اسیر صهیونیست در ازای آتش‌بس ۶۰ روزه موافقت کرده است.
حماس،دوحه،جنبش،موافقت،مذاكرات،پيشنهاد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی- سی‌ان‌ان به نقل از یکی از مقامات ارشد جنبش حماس که نام او ذکر نشده، می‌گوید این گروه با آزادی ۷ تا ۹ اسیر در ازای آتش‌بس دو ماهه و آزادی ۳۰۰ اسیر فلسطینی موافقت کرده است.
این مقام حماس می‌گوید توافق مذکور همچنین مشروط به آن خواهد بود که ارتش صهیونیستی با عقب‌نشینی از قسمت شرقی کریدور صلاح‌الدین موافقت کند.
ساعاتی پیش، آکسیوس اعلام کرد که طرح جدیدی برای آتش‌بس غزه ارائه شده است.
این وبگاه به نقل از دو منبع آگاه گفت که «استیو ویتکاف» فرستاده کاخ سفید به رژیم اسرائیل و همچنین جنبش حماس پیشنهاد جدیدی برای آتش‌بس ارائه کرده است.
گفته شده این پیشنهاد جدای از مذاکرات دوحه در حال پیگیری است و می‌تواند به طور دائمی به جنگ پایان دهد.
هنوز مشخص نیست طرحی که حماس با آن موافقت کرده توسط ویتکاف ارائه شده یا از سوی دیگر دیپلمات‌ها در مذاکرات دوحه پیشنهاد شده است.
پیش از آن، دفتر نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که مذاکرات جاری در دوحه درباره موضوع «پایان دادن به جنگ» نیز بوده است، اما شرط آن «غیر نظامی کردن غزه و تبعید رزمندگان حماس» است.
شروطی که این جنبش قویا آن را رد کرده است.
منبع: تایمز اسرائیل