خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ریش و قیچی کسب سهمیه لیگ قهرمانان دست یوونتوس ماند/ تداوم جادوی رانیری با رم و پایان رویای اروپایی میلان + فیلم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 06:24
رقابت یوونتوس و رم برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان به هفته پایانی کشیده شد.
سهميه،تيم،يوونتوس،رتبه،ليگ،شكست،هفته،رم،قهرمانان،سقوط،دقيقه، ...

باشگاه خبرنگاران جوان ـ هفته سی و هفتم سری آ ایتالیا یکشنبه شب با برگزاری ۹ دیدار همزمان پیگیری شد و به جز تساوی اینتر - لاتسیو و پارما - ناپولی که جنگ بر سر قهرمانی را به هفته آخر کشاند، رقابت بر سر سهمیه لیگ قهرمانان هم بسیار داغ دنبال شد.
پیش از برگزاری رقابت‌های این هفته، تیم‌های یوونتوس، لاتسیو، رم و بولونیا در رتبه‌های چهارم تا هفتم قرار داشتند و رقابت شدیدی برای قرار گرفتن در رتبه چهارم و گرفتن آخرین سهمیه ایتالیا در لیگ قهرمانان داشتند.
تیم یوونتوس در تورین میزبان اودینزه بود که موفق شد با دو گل این تیم را شکست دهد تا ۶۷ امتیازی شود و رتبه چهارم را حفظ کند.
نیکو گونزالس در دقیقه ۶۱ و دوشان ولاهوویچ در دقیقه ۸۸ گلزنان بیانکونری در این بازی بودند.
با توجه به اینکه گفته می‌شود ولاهوویچ ستاره صربستانی یووه در پایان فصل به فروش می‌رسد، احتمالا این آخرین بازی ولاهوویچ در تورین و آخرین گلش در مقابل چشمان هواداران یوونتوس بود.
در دیگر دیدار مهم، رم در خانه با نتیجه سه بر یک میلان را شکست داد تا با ۶۶ امتیاز پشت سر یووه در رتبه پنجم قرار بگیرد.
مانچینی در دقیقه ۳ رم را پیش انداخت، اما ژائو فلیکس در دقیقه ۳۹ بازی را مساوی کرد.
میلان در حالی این گل را زد که در در دقیقه ۲۱ به خاطر ضربه غیرورزشی سانتیاگو خیمز با مانچینی و اخراج مستقیمش، ۱۰ نفره به بازی ادامه داد.
در نیمه دوم لیاندرو پارادس هافبک آرژانتینی گرگ‌ها با یک ضربه آزاد مستقیم گل دوم را زد و قفل بازی را برای رم باز کرد و برایان کریستانته در دقیقه ۸۷ گل سوم را زد و خیال رانیری را راحت کرد.
حالا هفته پایانی رقابت اصلی برای سهمیه لیگ قهرمانان بین یوونتوس و رم خواهد بود.
یوونتوس در صورتی که مقابل ونتزیا در هفته پایانی پیروز شود، این سهمیه را کسب خواهد کرد، اما رم باید منتظر توقف یوونتوس مقابل ونتزیا که در آستانه سقوط هم هست باشد و خودش هم تورینو را در تورین شکست دهد تا به این سهمیه برسد.
میلان هم با این شکست به رتبه نهم سقوط کرد و قطعا امسال هیچ سهمیه اروپایی کسب نخواهد کرد تا فصل فاجعه بارش تکمیل شود.
لاتسیو هم با تساوی ۲-۲ مقابل اینتر، هم شاگردان اینتزاگی را از قهرمانی دور کرد و هم خودش با ۶۵ امتیاز به رتبه ششم سقوط کرد و از سهمیه لیگ قهرمانان خیلی فاصله گرفت.
بولونیا دیگر مدعی سهمیه لیگ قهرمانان و قهرمان جام حذفی ایتالیا هم با نتیجه سه بر یک از فیورنتینا شکست خورد تا فیورنتینا همچون بولونیا ۶۲ امتیازی شود و جای این تیم را در رتبه هشتم بگیرد.
به این ترتیب بولونیا هم از کورس رقابت بر سر سهمیه لیگ قهرمانان خارج شد و فقط باید به سهمیه لیگ اروپا که از طریق قهرمانی در جام حذفی ایتالیا کسب کرده، قناعت کند.
در سایر دیدارها، کالیاری با سه گل ونتزا را شکست داد تا تیم ونیزی در آستانه سقوط قرار بگیرد.
این تیم در رتبه نوزدهم است و فقط پیروزی مقابل یوونتوس در هفته پایانی، می‌تواند شانس این تیم را برای بقا حفظ کند؛ لچه با یک گل تورینو را شکست داد و امپولی هم سه بر یک مونتزای سقوط کرده را مغلوب کرد.
نتایجی که باعث شد این دو تیم بالاتز از ونتزیا در رتبه‌های هفدهم و هجدهم قرار بگیرند و از بین این سه تیم در هفته پایانی، دو تیم همراه با مونتزا سقوط می‌کنند.
هلاس ورونا و کومو یک - یک مساوی کردند تا تیم ورونایی‌ها خیالش از بابت بقا در سری آ تا حد زیادی راحت شود.