خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردبیل در آستانه قهرمانی لیگ برتر شمشیربازی کشور

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 22:53
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل، گفت: در 2 بازی باقیمانده تیم شمشیربازی استان اردبیل می تواند قهرمانی لیگ برتر این رشته را نصیب خود کند.
استان،ورزش،اردبيل،كسب،ورزشي،روابط،ورزشكاران،قهرماني،آقايان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، عوض نخست، مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل شامگاه یکشنبه 28 اردیبهشت در آیین اختتامیه اولین جشنواره ورزشی روابط عمومی‌های استان اردبیل، اظهار کرد: در مسیر توسعه ورزش عمومی و همگانی در مناسبت‌های مختلف رویدادهای ورزشی برای اقشار مختلف برگزار می‌شود که برای چندمین بار شاهد برگزاری جشنواره ورزشی اصحاب رسانه و روابط عمومی‌ها در اردبیل هستیم.
وی به کسب مدال‌های قهرمانی ورزشکاران این استان در مسابقات ملی، بین‌المللی و جهانی اشاره کرد و افزود: امروز شاهد دعوت 2 ورزشکار این استان در رشته ووشو برای اضافه شدن به اردوی تیم ملی هستیم تا ووشوی این استان افتخار دیگر کسب کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل به کسب مدال‌های رنگارنگ ورزشکاران رشته‌های شمشیربازی، وزنه‌برداری، کاراته، گلف و کبدی در بخش آقایان و بانوان اشاره کرد و گفت: 11 نفر از ورزشکاران وزنه‌برداری این استان اعم از آقایان و بانوان به تیم ملی در رده های سنی مختلف دعوت شدند که این افتخارآفرینی‌ها در ورزش استان بی‌سابقه است.
نخست تصریح کرد: در رشته شمشیربازی نیز ورزشکاران این استان در آستانه قهرمانی لیگ برتر هستند و اگر در 2 بازی باقیمانده کسب امتیاز کنند، بدون باخت سکوی قهرمانی را کسب می‌کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در کنار ورزش قهرمانی، در حوزه ورزش همگانی نیز فعالیت‌های خوبی آغاز شده و ما از هر مناسبتی استفاده می‌کنیم تا ورزش همگانی و عمومی در این استان توسعه پیدا کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل اضافه کرد: امروز نیز مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی در کنار هم گرد آمدند تا با شور و نشاط جشنواره ورزشی برگزار کنند که از برترین‌های این مسابقات در رشته‌های تنیس روی میز، فوتبال دستی و دارت در گروه بانوان و آقایان تجلیل شد.
به گزارش تسنیم، در این مراسم همچنین از روابط عمومی‌های هیئت‌های ورزشی استان اردبیل که فعالیت‌های مناسبی را در یک سال اخیر داشتند، با اهدای لوح سپاس و هدایایی در گرامیداشت هفته روابط عمومی‌ها قدردانی شد.
انتهای پیام/131