خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستیابی به توافق با آمریکا دست‌یافتنی است، اما به شرط پرهیز از رویکرد زورگویی

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 22:00
رئیس‌جمهور با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا گفت: دستیابی به توافق با آمریکا امری دست‌یافتنی است، اما تحقق آن نیازمند یک شرط اساسی است و آن اینکه طرف آمریکایی از رویکرد تحمیل و زورگویی پرهیز کند؛ چرا که ما تحت هیچ شرایطی تن به زور نمی‌دهیم.
قطر،وزير،منطقه،عبدالرحمن،ثاني،آل،بن،محمد،اسلامي،كشور

باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور اسلامی ایران، مروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت، در حاشیه نشست «مجمع گفت‌وگوی تهران ۲۰۲۵» و در دیدار محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، با تأکید بر روابط برادرانه و صمیمانه میان دو کشور، ابراز امیدواری کرد که تعاملات و توافقات انجام‌شده در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مرحله اجرا درآید و نتایج آن در جهت منافع مشترک دو کشور و دو ملت نمود یابد.
رئیس‌جمهور افزود: بدون تردید در صورت تحقق پروژه‌های مشترک و تقویت همکاری‌های دوجانبه، چهره منطقه نیز دستخوش تحولاتی مثبت خواهد شد.
پزشکیان در ادامه این دیدار با اشاره به پیوند‌های عمیق میان دو کشور، ابراز امیدواری کرد که با همکاری یکدیگر و تعامل سازنده با دیگر کشور‌های منطقه، بتوانیم صلح، امنیت، رفاه و پیشرفت را برای ملت‌هایمان به ارمغان بیاوریم.
در این دیدار، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز ضمن ابلاغ سلام‌های گرم امیر قطر به رئیس‌جمهور کشورمان و تمجید از سخنان ایشان در مراسم افتتاحیه مجمع گفت‌و‌گو، ابراز امیدواری کرد که این رویکرد خردمندانه بتواند مبنایی برای تحقق امنیت و ثبات در منطقه باشد.
محمد بن عبدالرحمن آل ثانی با اشاره به شرایط حساس حاکم بر منطقه و جهان، خاطرنشان کرد: اقتضای این وضعیت، گسترش تعاملات و تداوم همکاری‌های نزدیک میان کشور‌های منطقه است.
نخست وزیر و وزیر خارجه قطر ادامه داد: قطر همواره حامی حق جمهوری اسلامی ایران بوده و در کنار این کشور ایستاده است؛ این حمایت، برخاسته از علاقه‌ای متقابل و پیوندی فراتر از سیاست، یعنی برادری دینی است.
محمد بن عبدالرحمن آل ثانی افزود: تجربه نشان داده که در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، فشار و تحمیل نتیجه‌ای نداشته و آنچه کارساز بوده، گفت‌و‌گو و تفاهم است.
ما امیدواریم در سال پیش رو، در عرصه مسائل سیاسی، شاهد موفقیت و سربلندی بیش از پیش جمهوری اسلامی ایران باشیم.
منبع: ایرنا