خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حرف های عجیب ابراهیم تاتلیس درباره تیم تراکتور ایران

اعتماد | همه | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 21:11
ابراهیم تاتلیس، خواننده مشهور ترکیه‌ای قهرمانی تیم تراکتور را در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران تبریک گفت.
قهرماني،ايران،تيم

کد خبر: 714047 | ۱۴۰۴/۰۲/۲۸ ۲۱:۰۱:۲۸
در پی قهرمانی تیم تراکتور تبریز در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، ابراهیم تاتلیس خواننده شرشناس ترک در بخشی از یک گفتگو درباه قهرمانی این تیم گفت: «قهرمانی را به این تیم تبریک میگویم.
تشکر می‌کنم که توانستند چنین قهرمانی را در ایران کسب کنند.
به گزارش ایسنا؛ این خواننده ۷۳ ساله در ادامه گفت: «آنها همیشه در قلب من هستند و از اینجا عشق و احترام خودم را به ایران می‌فرستم.
عاشق ایرانم و من هر جا باشم، ایرانی‌ها هم آنجا هستند.»
او همچنین در پاسخ به پرسشی درباره برگزاری کنسرت در ایران در صورت فراهم شدن برخی شرایط نیز گفت: «اگر برخی محدودیت‌ها برداشته شود دوست دارم که بیایم و می‌دانم که هزاران طرفدار دارم.»