خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی برداشت بیش از 50 هزار تن گندم در ورامین

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 19:53
رئیس جهاد کشاورزی ورامین از آغاز برداشت گندم از اواخر اردیبهشت خبر داد و گفت: امسال پیش بینی می شود بیش از 50 هزار تن گندم از مجموع 25 هزار هکتار زمین زیر کشت گندم و جو برداشت شود.
گندم،برداشت،شهرستان،ورامين،كشاورزي،خريد،مركز،هكتار،جهاد

رضا فرازی، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ورامین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ورامین با اشاره به وضعیت برداشت محصولات بهاره گفت: در مجموع بیش از 25 هزار هکتار از اراضی شهرستان ورامین زیر کشت گندم و جو قرار دارد که بیش از 13 هزار هکتار به گندم و حدود 11 هزار هکتار به جو اختصاص دارد.
وی افزود: امسال با توجه به شرایط خاص آب‌وهوایی، برداشت گندم نسبت به سال‌های گذشته زودتر آغاز می‌شود و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان فصل برداشت، بیش از 50 هزار تن گندم از مزارع این شهرستان برداشت شود.
فرازی خاطرنشان کرد: بلافاصله پس از شروع کاشت در مهر و آبان، انواع کودهای پایه شامل اوره، فسفات و پتاس بین کشاورزان توزیع می‌شود.
همچنین با همکاری دو مرکز خدمات کشاورزی در خیرآباد و جوادآباد و کلینیک‌های گیاه‌پزشکی، توصیه‌های فنی برای مبارزه با آفات به کشاورزان ارائه می‌شود.
وی ادامه داد: برداشت گندم در شهرستان از حدود 27 تا 29 اردیبهشت آغاز می‌شود و در این فرآیند 17 کمباین بومی و بیش از 200 کمباین از استان‌های کرمانشاه، کردستان، اصفهان، خوزستان و سایر مناطق وارد شهرستان خواهند شد.
سوخت مورد نیاز این کمباین‌ها با هماهنگی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و براساس سطح برداشت تأمین می‌شود.
رئیس جهاد کشاورزی ورامین اضافه کرد: چهار مرکز خرید تضمینی گندم در شهرستان فعال هستند که با قیمت مصوب 20 هزار و 500 تومان اقدام به خرید می‌کنند و در هر مرکز ناظر جهاد کشاورزی بر فرآیند خرید نظارت دارد.
همچنین یک مرکز خرید کلزا نیز برای تحویل محصول کلزاکاران فعال شده است.
انتهای پیام/