خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرودگاههای رژیم صهیونیستی طی ساعات آتی درهم کوبیده خواهد شد

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 19:30
یکی از رهبران انصارالله یمن از حملات قریب الوقوع و کوبنده به فرودگاه بن گوریون و دیگر فرودگاههای اراضی اشغالی خبر داد.
فرودگاه،گوريون،يمن،محاصره،بن،عامر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سما، نصرالدین عامر از رهبران انصارالله یمن از حملات قریب الوقوع کوبنده به فرودگاه بن گوریون و دیگر فرودگاههای اراضی اشغالی خبر داد.
وی بیان کرد: طی ساعات آینده نیروهای مسلح یمن با توکل بر خداوند متعال با اجرای چند عملیات نظامی فرودگاه اللد موسوم به بن گوریون و دیگر فرودگاه‌های صهیونیستی را مورد حمله قرار خواهند داد.
عامر تاکید کرد: این اقدام به دلیل تشدید حملات اخیر صهیونیست‌ها علیه نوار غزه و تجاوز علیه یمن و در راستای تصمیم رهبران یمنی برای اعمال محاصره علیه این فرودگاه و دیگر فرودگاه‌های اشغالگران علاوه بر محاصره دریایی و بسته ماندن بندر ام الرشاش تا توقف تجاوزات و رفع محاصره علیه نوار غزه است.
وی بیان کرد: شرکت‌های هواپیمایی که در فرودگاه بن گوریون باقی مانده‌اند باید فوراً آن را ترک کرده و مسئولیت این مهم بر عهده آنان بوده و تمام کسانی که در این فرودگاه حضور دارند به ویژه اتباع خارجی باید برای حفظ سلامت خود از این فرودگاه خارج شوند.