سند جامع امر به معروف و نهی از منکر تدوین شده است
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، گفت: بر اساس 6 اصل مورد تاکید مقام معظم رهبری، سند جامع امر به معروف و نهی از منکر تهیه و تدوین شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حجتالاسلام محمدحسین طاهری، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور عصر امروز یکشنبه 28 اردیبهشت در جلسه رؤسا و دبیران ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل، اظهار کرد: فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر فراتر از یک تکلیف اداری، وظیفه شرعی همه ما است و باید در این حوزه ورود آگاهانه، عالمانه وعقلانی داشته باشیم.
وی افزود: زمانی که وارد ستاد امر به معروف و نهی از منکر شدم، سه ماه بدون هیچگونه اطلاعرسانی و یا خبردهی سعی کردیم تا آسیبشناسی جدی را در این حوزه انجام داده و در این مدت به این نتیجه رسیدیم که ستاد جایگاه قانونی ندارد و از هیچ ساختار اداری و اجرایی برخوردار نیست.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تصریح کرد: به رغم این شرایط ما در برخی از ستادهای استانی نظیر مشهد مقدس 60 کارمند داشتیم و در برخی از استان ها نیز 2 تا پنج کارمند فعالیت میکردند در حالی که هیچ ساختار سازمانی و بودجه ای نداشته و ریالی اعتبار دولتی نداشتیم.
طاهری گفت: وضعیت ما به گونهای بود که حتی پول پرداخت دیه را نداشتیم و مکرر نیز در مراجع قضایی به خاطر تذکر آمران به معروف در بحث عفاف و حجاب جریمه شده و باید دیه افراد را پرداخت میکردیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در این شرایط که هیچ پشتیبان و حامی نداشتیم، سعی کردیم تا در دولت رئیسی برخی رایزنیها را انجام دهیم تا منابعی را به حساب ستاد واریز شده و مشکلات ما حل شود که در گامهای نخست موفق به جذب این اعتبارات نیز نشدیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور اضافه کرد: در حالی که امام راحل 18 بهمن ماه سال 57 فرمان تشکیل این مجموعه را با رویکرد کنترلی و نظارتی داده بود، ما نتوانستیم فرآیند تشکیل ستاد را در سالهای گذشته انجام دهیم و به یکباره در سال 77 با دبیری شهید آیتالله رئیسی این ستاد فعالیت خود را آغاز کرد تا با رویکرد احیا بتواند کارها را به پیش ببرد.
طاهری با انتقاد از فرهنگ بیتفاوتی در جامعه نسبت به شیوع برخی نارساییها و کجرویها و همچنین روشهای غلط بیان کرد: در حالی که سال 94 قانون حمایت از آمران به معروف به مجلس ارسال شده بود اما هیچ وقت این قانون به تصویب نرسید و ستاد کار خود را در چهار حوزه کنترل، حمایت، ترویج و حجاب و عفاف انجام داده تا با همراهی 17 عضو ستاد بتوان کارها را به پیش برد.
وی به فرآیند پیگیریها برای جذب منابع و اعتبارات در قالب قانون بودجه اشاره کرد و یادآور شد: در حالی که رئیس جمهور شهید را مجاب کرده بودیم تا در بودجه سنواتی منابعی را اختصاص دهند اما این کار با شهادت آیتالله رئیسی مسکوت ماند ولی امیدواریم با جلسهای که در هفتههای آینده با رئیس جمهور کشورمان خواهیم داشت، بتوانیم منابعی را جذب کنیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور اظهار کرد: این ستاد با مشکلات، تنگناها و دغدغههای مختلفی روبهرو بود اما امیدواریم در قالب یک نهاد عمومی غیردولتی مستقل اعتبارات و بودجه مناسب برای این مجموعه در نظر گرفته شود تا ما در استانها بتوانیم کارهای بر زمین مانده را به پیش ببریم.
طاهری تصریح کرد: ما بر اساس منویات مقام معظم رهبری در سال 78 که در 6 اصل ایراد کردند، سند جامع امر به معروف و نهی از منکر را تدوین کردیم و امیدواریم با یک کار نظاممند در این عرصه بتوانیم حرکتهای مؤثری را انجام دهیم.
وی گفت: در سال گذشته در بحث آموزش عمومی موفق شدیم یک میلیون و 500 هزار نفر ساعت برنامه آموزش عمومی را به انجام برسانیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور افزود: قانون حمایت از آمران به معروف نیز به تصویب رسیده و ما سعی میکنیم با اتخاذ روشهای ایجابی و عقلانی در مسیر توسعه و ترویج عفاف و حجاب شایسته جامعه اسلامی حرکت کنیم.
طاهری به گفتمانسازی نخبگانی در بحث حجاب و عفاف و حرکت به سمت حکمرانی دینی اشاره کرد و ادامه داد: مسیری را که مقام معظم رهبری تأیید کردند، قطعا با قوت ادامه خواهیم داد تا زمینه برای احساس مسئولیت تک تک افراد جامعه در قبال این فریضه واجب الهی فراهم آید.
وی خاطرنشان کرد: نباید در این موضوع بیتفاوت باشیم و یا بخواهیم میدان را برای دشمن خالی بگذاریم در حالی که با برگزاری همایش زن، خانواده و کنشگری مسئولانه، در نقطه مقابل زن، زندگی، آزادی سعی کردیم تا اقدامات اساسی را مورد توجه قرار دهیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور اضافه کرد: ستاد همچنین به تولید فیلم، آثار انیمیشن، حمایت از فیلم جشنواره فجر و رویکرد ترویجی و نظارتی روی آورده و سعی میکند تا در یک ساختار مناسب کارها به پیش برود.
طاهری یادآور شد: در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران روزانه به 200 نفر تذکر لسانی در باب حجاب و عفاف دادیم و با توزیع روسری رایگان سعی کردیم تا به پوشش مناسب کمک کنیم.
انتهای پیام/131