خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گاردین افشا کرد: صندوق‌های سبز اروپایی در شرکت‌های نفت و گاز سرمایه‌گذاری می‌کنند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 18:18
صندوق‌هایی سرمایه‌گذاری اروپایی که به عنوان دوستدار محیط زیست معرفی می‌شوند، میلیارد‌ها دلار بر تولیدکنندگان سوخت فسیلی سرمایه‌گذاری کرده‌اند.
محيط،ادعا،شركت،گاردين،زيستي،گاز

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - روزنامه گاردین در تحقیقات جدید خود فاش کرد که «صندوق‌های سبز» اروپا که باید در حوزه محیط زیست فعالیت کنند، بیش از ۳۳ میلیارد دلار در شرکت‌های نفت و گاز سرمایه‌گذاری‌کرده‌اند که نقش کلیدی در آلودگی هوا دارند.
سرمایه گذاران ادعا می‌کنند که داشتن سهام در یک شرکت به آنها اجازه می‌دهد تا برنامه‌های این شرکت را پیگیری کرده و آن را وادار به رویکرد محیط زیستی کنند.
با این حال، گزارش‌ها نشان می‌دهد که هیچ تولیدکننده بزرگ نفت و گاز برنامه‌ای مطابق با اهداف بین‌المللی جلوگیری از تغییرات اقلیمی ندارد و حتی بسیاری از شرکت‌ها برنامه‌های خود را در سال گذشته تضعیف کرده‌اند.
به طور کلی، برای صندوق‌های محیط زیستی، سرمایه‌گذاری روی سوخت‌های فسیلی خط قرمز محسوب می‌شود و اقدام این شرکت‌های اروپایی می‌تواند به منزله «سبزشویی» تلقی شود.
سبزشویی زمانی رخ می‌دهد که یک فرد، شرکت یا دولت ادعا می‌کند اقداماتش برای حمایت محیط زیست است، اما در واقع در حال آسیب زدن به آن است.
لازم به ذکر است که اتحادیه اروپا ادعا کرده قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ به میزان ۵۵ درصد تولید کربن خود را کاهش دهد.
منبع: گاردین