خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۱۳ دستگاه ماینر غیر مجاز قاچاق در تبریز

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 18:06
تبریز- فرمانده انتظامی شهرستان تبریز از کشف ۱۳ دستگاه ماینر غیر مجاز قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خبر داد.
ماينر،برق،يداله،ديجيتال،سرهنگ،مأموران،آرا،غيرمجاز

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ یداله جهان آرا بعدازظهر یکشنبه در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر وجود ماینر و استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال در یکی از محلات شهر تبریز، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۷ ولیعصر این شهرستان قرار گرفت.
وی اضافه کرد: مأموران پس از هماهنگی قضائی با همکاری عوامل اداره برق در بازرسی از محل شناسایی شده تعداد ۱۳ دستگاه ماینر قاچاق را کشف کردند.
سرهنگ یداله جهان آرا با اشاره به اینکه کارشناسان، ارزش ریالی دستگاه‌های کشف شده را ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعلام کرده اند بیان داشت: در این راستا ۲ نفر دستگیر و به همراه پرونده متشکله مربوطه به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان تبریز خاطرنشان کرد: استفاده از دستگاه‌های ماینر، نیاز به مصرف برق زیادی دارد و فعالیت غیرمجاز مزارع ارز دیجیتال علاوه بر مضرات اقتصادی باعث اخلال در شبکه برق‌رسانی می‌شود، از مردم عزیز تقاضا می‌شود برای کمک به اقتصاد و امنیت کشور خصوصاً پیشگیری از اختلال در شبکه برق رسانی، در صورت اطلاع از این گونه موارد بلافاصله موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.