خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایزنی گوترش و نخست وزیر عراق

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 17:58
نخست وزیر عراق با دبیر کل سازمان ملل دیدار و گفتگو کرد و به نقش آشکار و قوی او در دفاع از حقوق ملتها به ویژه ملت فلسطین اشاره کرد.
عراق،سازمان،ملل،بغداد،متحد،زيرمجموعه

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نخست وزیری عراق، محمد شیاع السودانی امروز یکشنبه در بغداد میزبان آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد بود که در این دیدار مهم‌ترین مسائل مربوط به همکاری عراق و سازمان ملل و تلاش‌هایی که به منظور حل و فصل مسائل منطقه صورت می‌گیرد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
السودانی ضمن قدردانی از گوترش به علت سفر به بغداد و حضور در اجلاس سران عرب، به نقش آشکار و قوی او در دفاع از حقوق ملت‌ها به ویژه ملت فلسطین اشاره کرد.
وی همچنین به برنامه‌ها و پروژه‌های مشترک بین عراق و سازمان ملل متحد که از طریق نهادهای زیرمجموعه این سازمان صورت می‌گیرد اشاره و اعلام کرد که همکاری به منظور تحقق توسعه مدنظر و مقابله با چالش‌ها، ادامه خواهد یافت.
دبیرکل سازمان ملل نیز در این دیدار از برگزاری موفقیت آمیز اجلاس سران کشورهای عربی در بغداد تمجید و حمایت خود را از مواضع عراق در سطح عربی و منطقه‌ای برای برقراری امنیت و ثبات در منطقه اعلام کرد.
گوترش افزود که به همه سازمان‌های زیرمجموعه سازمان ملل متحد دستور داده است به طور کامل از دولت عراق برای پیشبرد برنامه‌های توسعه و هر آنچه که موجب تقویت امنیت و ثبات عراق می‌شود حمایت کنند.