خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادستان‌های آمریکایی قدرت بیشتری می‌گیرند - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 16:53
واشنگتن پست گزارش داد دادستان های فدرال آمریکا به زودی می توانند اعضای کنگره را بدون تایید وکلای وزارت دادگستری متهم کنند.
وكلاي،دادگستري،مقامات،وزارت،گزارش

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، واشنگتن پست گزارش داد دادستان های فدرال آمریکا به زودی می توانند اعضای کنگره را بدون تایید وکلای بخش عمومی یکپارچگی اطلاعات وزارت دادگستری متهم کنند.
در حال حاضر وکلای این بخش موظف هستند اطمینان حاصل کنند که پرونده های مطرح شده علیه مقامات منتخب دارای انگیزه های سیاسی نیست.
دولت ترامپ در صدد تغییر این موضوع است.
براساس این پیشنهاد، بازپرسان و دادستان ها در جریان گام های اصلی و مهم انجام تحقیقات درباره مقامات عمومی، نیازی به مشورت با وکلای بخش عمومی یکپارچگی اطلاعات وزارت دادگستری نخواهند داشت.
براساس این گزارش، در صورت تغییر این قانون، یکی از قوانین مهم با سابقه و بسیار قدیمی در دستور کار وزارت دادگستری که نحوه انجام تحقیقات از مقامات منتخب را بیان می کند، تغییر می کند.
در این گزارش آمده است، در صورت انجام این اصلاحات، بخشی از بررسی های انجام شده توسط وکلای وزارت دادگستری در مورد قانونی بودن اتهامات مطرح شده علیه مقامات و یا داشتن انگیزه سیاسی از طرح این اتهامات، حذف خواهد شد.
انتهای پیام/