خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمال خرازی: تحولات بین‌المللی نزدیکی بیشتر کشور‌های منطقه را ایجاب می‌کند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 16:40
رئیس شورای روابط خارجی با اشاره به ضرورت تداوم گفت‌و‌گو در منطقه تصریح کرد: تحولات بین‌المللی در منطقه ایجاب می‌کند که کشور‌های منطقه به هم نزدیک شده و با گفت‌و‌گو مسائل خود را حل کنند.
منطقه،ايران،مسائل،تهران،عامليت،خرازي،مجمع،خارجه،امور

باشگاه خبرنگاران جوان - «سید کمال خرازی» رییس شورای روابط خارجی ایران در نشستی در جریان برگزاری مجمع گفتگوی تهران با اشاره به ضرورت گفت‌و‌گو‌های منطقه‌ای گفت: چهارمین دور گفت‌و‌گو‌های تهران با هدف فهم متقابل از یکدیگر است تا مسائل منطقه به رغم اختلافاتی که وجود دارد با گفت‌و‌گو انجام شود.
وی با بیان اینکه گفت‌و‌گو‌های ایران و کشور‌های عربی و همسایگان منطقه‌ای بیشتر می‌تواند تاثیرگذار باشد، گفت: در سال‌های اخیر خیلی فضا مثبت‌تر شده و نشان می‌دهد که گفت‌و‌گو‌ها موثر بوده است و در عین حال تنها راه حل مسائل و توسعه منطقه گفت‌و گوست و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه موفق بوده است.
خرازی درباره عاملیت منطقه‌ای و حرکت‌های معنادار در حوزه دیپلماسی گفت: تحولات بین‌المللی در منطقه ایجاب می‌کند که کشور‌های منطقه به هم نزدیک شده و با گفت‌و‌گو مسائل خود را حل کنند.
کشور‌ها به منظور نقش موثرتر در نظام بین‌الملل به سمت چند جانبه‌گرایی حرکت می‌کنند.
به گزارش ایرنا، مجمع گفت‌وگوی تهران (Tehran Dialogue Forum) صبح امروز با سخنرانی «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور، «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه و با حضور ۲۰۰ هیات از مقامات ارشد ۵۳ کشور، آغاز شد.
در این نشست که روز‌های ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ به میزبانی مرکز مطالعات سیاسی و بین‌الملل وزارت امور خارجه برگزار می‌شود، وزرا و تصمیم‌سازان منطقه و جهان، نمایندگان سازمان ملل و دیگر مسئولان کنونی و سابق کشور‌های مختلف حاضر شده و در نشست‌های تخصصی آن شرکت خواهند کرد.
۵۰ رسانه خارجی و رسانه‌های داخلی ایران، این رویداد را پوشش می‌دهند.
عنوان کنفرانس امسال «عاملیت منطقه‌ای در نظم و بی‌نظمی جهانی، وفاق یا افتراق» است.