خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص اعتبار برای تجهیز کارگاه‌های دانشگاه ملی مهارت - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 16:12
رئیس دانشگاه ملی مهارت از اختصاص یک هزار و 100 میلیارد تومان برای تجهیز کارگاه های دانشگاه ملی مهارت خبر داد.
دانشگاه،جشنواره،نشاط،مهارت،ملي،سومين،آموزش،ارسال،درصد،كشور،4 ...

به گزارش خبرنگار تسنیم از ببرجند، غلامرضا زمانی رئیس دانشگاه ملی مهارت امروز در مراسم اختتامیه سومین جشنواره نشاط در بیرجند گفت: دانشگاه ملی مهارت بزرگترین دانشگاه دولتی آموزش رایگان مهارت در کشور است که وظیفه آن آموزش مهارت‌های مورد نیاز به دانشجویان است.
به گفته وی، آموزش و پرورش در قانون توسعه هفتم مکلف شده که 50 درصد دانش آموزان در 5 سال آینده باید در هنرستان‌ها جذب شوند تا بعد از آن در این دانشگاه مهارت‌های لازم را فرا گیرند.
در این دانشگاه 190 هزار دانشجوی مشغول آموزش مهارت در 183 دانشکده هستند که در 3 هزار و 100 کارگاه آموزش‌های لازم به آنها داده می‌شود.
رئیس دانشگاه ملی مهارت گفت: در سال جاری یک هزار و 100 میلیارد تومان برای تجهیز کارگاه‌های این دانشگاه اختصاص یافته است.
19 هزار نیروی حق التدرس از بخش صنعت با این دانشگاه همکاری می‌کنند و کلید واژه بازار کار در همه فعالیت‌های این دانشگاه وجود دارد و بازنگری سرفصل‌ها بر اساس نیاز بازار همواره انجام می‌شود.
به گفته وی 3 درصد از 8 درصد رشد اقتصاد کشور باید از طریق بهره‌وری انجام شود و عدالت آموزشی یکی از ابعاد مهم دانشگاه ملی مهارت است.
علاوه بر آموزش‌های مستقیم در این دانشگاه آموزش‌های غیر مستقیم هم انجام می‌شود و به جشنواره نشاط از این باب نگاه می‌شود که کمک کننده برای ایجاد انگیزه است تا در محیطی شاد آموزش‌های عملی انجام شود.
زمانی تاکید کرد: در این دانشگاه به فعالیت‌های جانبی دانشجویان توجه خاصی با هدف ایجاد روحیه و اعتماد به نفس می‌شود.
جشنواره نشاط به طور غیر مستقیم در آموزش‌های این دانشگاه تاثیرگذار است و نشاط می‌تواند موتور محرکه یادگیری و جشنواره نشاط پلی بین آموزش‌های کلاسیک خشک و زندگی است.
ارسال 491 اثر به سومین جشنواره نشاط
بی‌باک، دبیر علمی سومین جشنواره نشاط از ارسال 491 اثر به سومین جشنواره نشاط خبر داد و گفت: سومین جشنواره نشازط به همت دانشگاه ملی مهارت و با میزبانی واحد استانی دانشگاه ملی مهارت خراسان جنوبی برگزار شد.
به گفته وی 491 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که 30 درصد این آثار توسط شرکت کنندگان از خراسان جنوبی ارسال شده است.
این جشنواره در رشته‌های هنری خوشنویسی، نقاشی، مقاله نویسی، شعر، طراحی پوستر و...
برگزار شد.
دبیر علمی سومین جشنواره نشاط بیان کرد: نفرات برتر در 3 بخش ادبی، علمی و هنری این جشنواره بر اساس نظر هیئت داوران انتخاب و از صاحبان آثار برتر در این جشنواره تقدیر می‌شود.
مهارت آموزی 190 دانشجو در دانشگاه ملی مهارت کشور
رئیس دانشگاه ملی مهارت همچنین در حاشیه برگزاری مراسم اختتامیه سومین جشنواره نشاط گفت: 190 دانشجو در 183 دانشکده و 123 شهر مهارت‌های لازم را فرا می‌گیرند.
وی از دانشگاه ملی مهارت به عنوان بزرگترین دانشگاه ملی مهارت آموزی رایگان کشور یاد کرد و افزود: حوزه فرهنگی این دانشگاه میزبانی سومین جشنواره نشاط را به لحاظ اعتماد به خراسان جنوبی به این استان داد که به طور مطلوب این جشنواره برگزار شد.
زمانی بیان کرد: پیام این جشنواره آن است که در کنار فعالیت‌های دیگر، برگزاری جشنواره نشاط منجر به ایجاد انگیزه، پویایی و نشاط در سطح این دانشگاه می‌شود و با انجام این کار روحیه همکاری و انجام کارهای خلاقانه و مهارت‌های نرم در کنار مهارت‌های سخت تقویت می‌شود تا از این طریق آموزش به شکل بهتری انجام شود.
انتهای پیام/ 251