بهره گیری از 480 وکیل جهادی در حمایت از آمران به معروف
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، گفت: 480 وکیل مجرب و جهادی را دعوت کردیم تا از ظرفیت آنها برای حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حجتالاسلام محمدحسین طاهری بعد از ظهر امروز در جلسه اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر اردبیل، اظهار داشت: با تشکیل کمیته احراز شهادت آمران به معروف و ناهیان از منکر فعالیتهای خوبی در حمایت از خانوادههای آنها انجام شده و سال گذشته 17 مورد ثبت شهادت آمران به معروف و ناهیان از منکر را شاهد بودیم.
وی ضرورت احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را یادآور شد و افزود: احیای این فریضه ستاد و تشکیلات دولتی نمیخواهد، چرا که همه باید با احساس مسئولیت در انجام این فریضه الهی پای کار بیایند و تلاشی جدی برای تقویت عناصر اصلی در این حوزه داشته باشند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تصریح کرد: تمام عبادتها در مقابل امر به معروف و نهی از منکر همچون قطرهای در برابر دریا است و بالاترین درجه امر به معروف و نهی از منکر اصلاح حکمرانی جامعه دینی و ارزشی است.
طاهری گفت: ما باید تکلیف خودمان را مشخص کنیم و به این اصل باور داشته باشیم که خواسته ما باید در ردیف و همسو با خواسته پروردگار متعال باشد و به هیچ وجه از قدرت و عظمت الهی غافل نشده و یا از خواسته الهی جلو نزنیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: مردم امروز در مناسبتهای مختلف نگاهی تیزبین و حاکمیت و انجام امور دارند و ضروری است در جلب رضایت آحاد جامعه به سمت احیای ارزشهای دینی، اعتقادی و باورهای عمومی برویم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور اضافه کرد: هر چند غربیها به حضور خودشان در سمن ها و تشکل های مختلف افتخار میکنند اما اسلام بیش از 14 قرن است که تمام جامعه بشری را به عضویت یک فریضه ارزشی به نام امر به معروف و نهی از منکر درآورده تا سلامت جامعه حفظ شود.
طاهری بیان کرد: مهمترین اصل امر به معروف و نهی از منکر فراتر از تذکر حجاب و یا جلوگیری از برخی فساد و تباهی، اصلاح نظام حکمرانی دینی است که حتی امام حسین (ع) در این مسیر به شهادت رسیده و جان در طبق اخلاص گذاشت.
وی در ادامه یادآور شد: برخلاف نظریه اومانیسم در مکتب اسلام اصل نگاه الهی است و در کنار آن انسانها میتوانند به شایستگیها دست پیدا کرده و انبیا و اولیا آمده اند تا بر این اصل و رسالت تاکید کنند که بشر در سایه توجه به معروف و پرهیز از زشتیها و منکرات است که به سرمنزل مقصود میرسد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ماهیت ستاد امر به معروف و نهی از منکر را، ماهیت پشتیبانی از طرحها و برنامههای مختلف اعلام کرد و گفت: در این ستاد اصل مأموریت توجه به منویات مقام معظم رهبری و همچنین مطالبات مردمی است تا اصلاحگریها را شاهد باشیم.
طاهری عنوان کرد: با درایت امام راحل، ستاد امر به معروف و نهی از منکر در همان اوایل پیروزی انقلاب شکل گرفته و آیتالله رئیسی به عنوان اولین دبیر این ستاد فعالیت خود را آغاز کرد و در این 46 سال توانسته با همراهی مردم در احیای این فریضه گامهای جدی بردارد.
وی حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر را در کنار توجه به امر عفاف و حجاب یادآور شد و تصریح کرد: آموزشهای فراگیر در این حوزه انجام شده و بیش از 100 نشست علمی و تخصصی و همچنین گفتمانسازی و ترغیب به انجام مسئولیت اجتماعی مورد تاکید بوده است.
استان اردبیل موفق ترین استان در احیای امر به معروف و نهی از منکر
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور افزود: 120 دستگاه در هفت کارگروه فعالیت خود را در سطح کشور انجام میدهند و در حمایت از آمران به معروف 480 وکیل جهادی دعوت به کار شدند تا از حق و حقوق آنها صیانت کنند.
طاهری برگزاری کلاسهای آموزشی و توسعه فعالیتهای جهادی در قالب شبکه محله محور را یادآور شد و خاطرنشان کرد: عمده فعالیت ما در مدارس، دانشگاهها و مراکز علمی، پژوهشی است که سعی میشود یک تأثیرگذاری مثبت و سازنده را در این حوزه شاهد باشیم.
وی از تدوین بیش از 150 عنوان کتاب و راهاندازی مرکز آموزش در قم خبر داد و اضافه کرد: فعالیتهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل، جز فعالیتهای مثبت بوده و این استان رتبه سوم کشوری را به رغم همه محدودیتهای منابع مالی در انجام فعالیتها دارد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور بیان کرد: مردمیسازی این جریان به دور از نگاه حاکمیتی جز رویکردهای اصلی است و امیدواریم ستاد به سمت مردمی شدن حرکت کرده و با پرهیز از نگاه حاکمیتی، زمینه احیای این فریضه واجب الهی را فراهم کند تا دغدغههای دلسوزان مکتب اسلام و تشیع رفع شود.
انتهای پیام/131