شبکهسازی محلهای در احیای امر به معروف و نهی از منکر - تسنیم
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل، گفت: شبکه سازی محله ای را در توسعه و ترویج فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر در شهرها و مناطق روستایی استان اردبیل شاهد هستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حجتالاسلام ابراهیم میرعباسزاده بعد از ظهر امروز در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل اظهار داشت: با راهاندازی 16 کانال مردمی و برگزاری 128 نشست مشترک با گروههای مختلف جامعه در محلات و مناطق مختلف شهری و روستایی سعی کردیم تا این فریضه الهی و ابعاد آن را بیشتر تبیین و روشنگری کنیم.
وی افزود: با فعال کردن گروههای روابط عمومی دستگاههای اجرایی و رایزنیهای انجام شده، تدوین 60 برنامه را در مناسبتهای مختلف شاهد بودیم و در کنار آن شبکه خبرنگاران محلهمحور نیز با همراهی 120 خبرنگار در این استان شکل گرفته تا اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر را تبیین و تشریح کنیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل از تهیه و تولید بیش از 362 خبر در حوزه رسانهای با محوریت امر به معروف و نهی از منکر و تعامل سازنده با رسانههای محلی و سراسری را یادآور شد و تصریح کرد: با برگزاری نشستهای هماندیشی و کرسیهای آزاداندیشی در مراکز علمی و دانشگاهی و اجرای 120 برنامه تبلیغی در محیطهای مختلف سعی بر این بوده تا پاسخگوی نیاز گروههای مختلف باشیم.
میرعباسزاده گفت: برگزاری دورههای آموزشی حجاب و عفاف و ارائه مشاورههای حقوقی به همراه فعالسازی شبکههای محلهای سعی کردیم تا نسبت به ایجاد ظرفیتهای جدید اقدام و بانک اطلاعاتی 30 نفر از خیران را نیز در این حوزه تهیه و تدارک ببینیم.
وی از برگزاری جشنوارهها و رویدادهای مختلف با همراهی آمران به معروف و ناهیان از منکر خبر داد و خاطرنشان کرد: در 76 مسجد و محله طرحهای تأثیرگذاری را اجرا کرده و طرح 40 مسجد و 40 منبر را نیز با هدف تبیین موضوع امر به معروف و نهی از منکر در ایام ماه محرم شاهد هستیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل اضافه کرد: مبارزه با فساد اداری، فعالیت گروههای جهادی در محرومیتزدایی، گفتمانسازی درست امر به معروف و نهی از منکر به همراه پذیرش ایدههای جدید را در تقویت نظام مؤثر و کارآمد ترویج معروف و جلوگیری از منکرات را از دیگر اقدامات انجام شده اعلام کرد.
میرعباسزاده بیان کرد: با تأسیس مجموعههای قرضالحسنه با همراهی گروههای جهادی در محلات محروم سعی کردیم تا به یاری خانوادههای نیازمند شتافته و 25 زندانی معسر را نیز از بند زندان رهایی بدهیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل یادآور شد: تمام تلاش ما بر این است تا با حضور در مراکز علمی، دانشگاهی، مدارس، ادارات و نهادهای مختلف فریضه امر به معروف و نهی از منکر را به صورت گسترده و جدی تبیین و تشریح کرده و گامهای اساسی را در تحقق برنامهها و رویکردهای پیشبینی شده در پیش بگیریم.
به گزارش تسنیم، در این مراسم از دستگاههای همکار امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل که در سالهای اخیر یاریگر ستاد امر به معروف و نهی از منکر این استان بودند، با اهدای لوح سپاس و هدایایی قدردانی شد.
انتهای پیام/131/