خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رضایت‌مندی خانواده دانش‌آموزان استثنایی از سرویس ایاب‌وذهاب رایگان

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 14:40
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: خوشبختانه در طول دو سال اخیر کارهای زیادی برای رضایتمندی خانواده‌های دانش‌آموزان استثنایی صورت گرفته است.
استثنايي،آموزش،شهر،تهران،پيرهادي،تقدير،معنوي

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پیرهادی عضو شورای اسلامی شهر تهران در سیصد و بیست و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن گرامیداشت یاد شهدای خدمت، اظهار کرد: رئیس‌جمهور شهید از برنامه معنوی اربعین استقبال خوبی داشتند و تلاش زیادی برای حضور قضات در این مراسم معنوی کردند.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع معلمان، خاطرنشان کرد: معلمان الگوی فرزند ما هستند و نقش معلم در مسیر زندگی یک فرد بسیار اثرگذار است و پایه و اساس هر جامعه‌ای وابسته به آموزش است.
پیرهادی با بیان اینکه اگر به دانش‌آموزان استثنایی کم توجهی شود، خانواده‌ها نیز آسیب خواهند دید، گفت: برای اولین بار بود که برنامه‌ای با سطح بالا برای این دانش‌آموزان با حضور وزیر آموزش و پرورش صورت گرفت که از مدیرکل آموزش شهروندی شهرداری تهران برای برگزاری این مراسم تقدیر می‌کنیم.این برنامه‌ها را دانش‌آموزان استثنایی هدایت کردند که اتفاق خوبی بود.
وی افزود: از ابتدای این دوره تلاش بسیار زیادی برای ایاب و ذهاب دانش‌آموزان استثنایی در شورا صورت گرفت.
در ابتدای والدین این دانش‌آموزان دغدغه‌های فراوانی در این زمینه داشتند اما خوشبختانه در طول دو سال اخیر رضایتمندی این خانواده‌ها را شاهد هستیم.
از شرکت خودرو سرویس شهر برای این اقدام تقدیر می‌کنیم.