خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل ۳۰۳ پرونده کیفری برای فعالان قاچاق سوخت در بندرکلاهی

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 14:24
بندرعباس - رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: ۳۰۳ پرونده کیفری برای سرشبکه ها، فعالان عمده قاچاق سوخت و مالکان محل انباشت سوخت در بندرکلاهی تشکیل شده است.
سوخت،قاچاق،قهرماني،مالي،انباشت،هرمزگان،دادگستري

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی اظهار کرد: در این پرونده‌ها اتهام‌های اخلال در نظام اقتصادی، قاچاق سازمان یافته سوخت، استفاده غیر مجاز برق و آلودگی محیط زیست مطرح شده است.
وی گفت: لایه‌های بعدی ارتباط‌های مالی با شبکه‌های قاچاق سوخت و ذی نفعان ساکن در خارج و داخل کشور شناسایی و ادله و مستندهای کافی برای آنان جمع آوری شده و تحت پیگیری قضائی هستند.
رئیس کل دادگستری هرمزگان بیان کرد: در این پرونده گردش مالی یک خانم خانه دار حدود ۵ هزار و ۷۰ میلیارد تومان بود که جزئیات مالی به صورت دقیق استخراج و همه مرتبطان با شبکه و اموال آنان شناسایی شده است.
قهرمانی افزود: هیچ یک از این افراد مرزنشین نبوده و مشکل معیشتی ندارند.
وی گفت: در بازدید یکی از محل‌های انباشت قاچاق سوخت در بندرکلاهی نیز ۲ دسته قبض رسید به دست آمده که آخرین سرشماره رسید صادر شده برای تحویل سوخت از رانندگان ۹ هزار و ۳۵۴ است.
رئیس کل دادگستری هرمزگان خاطرنشان کرد: ضرب این رقم برای حدود ۳۰۰ محل انباشت سوخت نشان دهنده حجم فعالیت قاچاقچیان است.
قهرمانی افزود: طرح پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت در بندرکلاهی طرحی کامل و جامع بود و اجرای این طرح تا پاکسازی نقاط آلوده در استان با قاطعیت ادامه دارد.