خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهید رئیسی جانش را برای خدمت به مردم داد

مهر | سیاسی | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 13:58
نماینده مردم ورامین در مجلس گفت: شهید رئیسی جان خود را در راه خدمت به مردم فدا کرد و با وجود این، همچنان مورد تخریب قرار می‌گیرد.
رئيسي،دلم،سوخت،كرونا

به گزارش خبرنگار مهر، علی خزایی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، بیان کرد: دلم برای رئیسی سوخت؛ در روزهایی که او در کنار مردم در بحران‌هایی چون کرونا، سیل و زلزله حضور داشت و به عنوان راهگشای مشکلات مدیریتی شناخته می‌شد، هنوز آثار سفر و زحمت بر چهره‌اش مشهود بود، اما به طور ظالمانه‌ای در صفحات نخست روزنامه‌ها به او حمله می‌کردند.
وی افزود: دلم برای رئیسی سوخت، چراکه شهید رئیسی جان خویش را برای خدمت به مردم عزیز نهاد، اما به جای تجلیل و تقدیر، هنوز هم مورد تخریب قرار می‌گیرد.