خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارش‌های حسابرسی بدون ثبات مدیریتی بی‌نتیجه خواهد ماند - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 13:30
رئیس کمیته سلامت شورا، با انتقاد از تغییرات مکرر مدیریتی در اداره کل مجامع و حسابرسی شهرداری تهران گفت: طی 42 ماه، پنج مدیرکل تغییر کرده اند که این امر نشان دهنده بی توجهی شهرداری به اهمیت حسابرسی است.
شهرداري،شورا،تهران،كميسيون،مالي،بندهاي،بودجه،منطقه،گزارش،برن ...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در جریان سیصد و بیست و ششمین جلسه علنی شورای شهر تهران، گزارش رسمی حسابرس شورا درباره حسابرسی مالی منطقه 1 شهرداری تهران برای سال‌های 1400 و 1401 در صحن شورا قرائت و بررسی شد.
در این نشست، اعضای شورا ضمن واکاوی دقیق ایرادهای گزارش، بر لزوم اصلاح فوری تخلفات و مغایرت‌های مالی تأکید کردند.
در نهایت، بندهای تکلیفی پیشنهادی کمیسیون برنامه و بودجه به تأیید شورا رسیده و به شهرداری تهران ابلاغ شد تا ظرف یک ماه اقدام لازم را به عمل آورد.
تأکید بر شفافیت و انضباط مالی در منطقه یک شهرداری تهران
در گزارش حسابرس، بخش‌هایی از فرآیندهای مالی منطقه شامل نحوه ثبت مطالبات، وضعیت برخی حساب‌های بانکی، و پروژه‌های مشارکتی در دست اجرا، مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاداتی برای به‌روزرسانی اطلاعات و تطبیق کامل اسناد مالی ارائه شد.
اعضای شورای شهر، ضمن قدردانی از عملکرد شفاف و پیگیرانه حسابرسان و کمیسیون برنامه و بودجه، بر ضرورت تداوم اصلاحات ساختاری، تسریع در رفع مغایرت‌ها و تقویت سازوکارهای نظارتی در شهرداری منطقه 1 تأکید کردند.
نجفی: گزارش‌های حسابرسی بدون ثبات مدیریتی بی‌نتیجه خواهد ماند
رئیس کمیته سلامت شورا، با انتقاد از تغییرات مکرر مدیریتی در اداره کل مجامع و حسابرسی شهرداری تهران گفت: طی 42 ماه، پنج مدیرکل تغییر کرده‌اند که این امر نشان‌دهنده بی‌توجهی شهرداری به اهمیت حسابرسی است.
وی افزود: وقتی مدیری هنوز به امور اشراف نیافته، کنار گذاشته می‌شود؛ نباید انتظار اجرای بندهای اصلاحی را داشت.
شورا در این دوره بیشترین وقت را صرف پیگیری حسابرسی‌ها کرده، اما از سوی شهرداری همکاری لازم دیده نمی‌شود.
معدنی‌پور: پروژه‌های معطل‌مانده فرهنگی و ورزشی به سرانجام رسیدند
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا، ضمن تشکر از کمیسیون برنامه و بودجه و حسابرسان، به بیان دستاوردهای عمرانی در منطقه 1 پرداخت.
او از راه‌اندازی مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی ریحانه، شهدای نفت، قائم، گلاب‌دره، ازگل و قیطریه خبر داد که پس از بیش از یک دهه انتظار، در سه سال گذشته تعیین‌تکلیف و بهره‌برداری شده‌اند.
معدنی‌پور همچنین از احداث سرای محله باغ فردوس با طراحی معماری خلاقانه و حفظ یک درخت قدیمی در قلب ساختمان تمجید کرد.
امانی: بندهای تکراری، ضعف ساختاری شهرداری را عیان می‌کند
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا، با اشاره به تکرار بسیاری از ایرادات در گزارش‌های سال‌های 1400 و 1401 گفت: برخی از پروژه‌هایی که حتی آغاز نشده‌اند؛ با پیشرفت فیزیکی 85 یا 100 درصد ثبت شده‌اند.
این نشانه‌ای از بی‌نظمی در گزارش‌دهی مالی است.
وی ضمن قرائت بندهای تکلیفی مصوب کمیسیون، اعلام کرد: شهرداری تهران موظف است با تشکیل کارگروهی ویژه ظرف مدت یک ماه نسبت به تعیین‌تکلیف بندهای 24 گانه اقدام و گزارش آن را به شورای شهر ارائه دهد.
این بندها شامل تعیین‌تکلیف حساب‌های راکد، ارائه صورت‌های مالی دقیق، ثبت‌نام و مشخصات املاک اجاره‌ای، تصحیح مغایرت حساب‌های بانکی، پیگیری مطالبات از وزارت اقتصاد، و رسیدگی به پروژه‌های راکد مشارکتی مانند پروژه‌های رامکو، سام‌سنتر، البرز، جم‌سنتر و پلاتین است.
در پایان، تمامی بندهای تکلیفی پیشنهادی کمیسیون برنامه و بودجه به تصویب رسمی شورای اسلامی شهر تهران رسید و جهت اجرا به شهرداری تهران ابلاغ شد.
انتهای پیام/