تشکیل کارگروه ویژه پیگیری مصوبات سفر رئیسجمهور به کرمانشاه - تسنیم
استاندار کرمانشاه گفت: به منظور رسیدگی و رصد روند اجرای مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه کارگروه ویژه ای تشکیل شده و روند اجرای کار به مردم گزارش می شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، منوچهر حبیبی در نشست خبری که امروز در استانداری برگزار شد سفر اخیر ریاست جمهوری به استان را نقطه عطفی در تاریخ کرمانشاه دانست و اظهار کرد: برنامهریزیهایی صورت گرفته و اقداماتی برای به ثمر رسیدن هرچه سریعتر پروژهها و ارتقای شاخصهای استان انجام شده است.
وی از تشکیل کارگروه ویژه پیگیری سفر ریاست جمهوری در دو حوزه عمرانی و اقتصادی خبرداد و عنوان کرد: حجم پروژهها و مصوبات بالاست و نیازمند این است که این کمیتهها به صورت جدی کارشان را انجام دهند.
کمیتهای با مسئولیت معاونت اقتصادی، پروژههای اقتصادی و کمیتهای با مسئولیت معاونت عمرانی، پروژههای عمرانی را رصد خواهند کرد.
استاندار کرمانشاه افزود: جلسات هفتگی با گزارش ماهانه به مردم، نهاد ریاست جمهوری و شخص رئیس جمهور ارائه خواهد شد تا هم مردم در جریان روند پیشرفت پروژهها قرار گیرند و هم شخص رئیس جمهور از آخرین وضعیت اقدامات مطلع شوند.
تخصیص 38 همت تسهیلات برای بخش خصوصی
حبیبی به تشریح دستاوردهای سفر اخیر رئیس جمهور به استان پرداخت و از اختصاص 38 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای بخش خصوصی با هدف تقویت تولید خبر داد و گفت: این اقدام در راستای حمایت از سرمایهگذاریهای بخش خصوصی و تقویت تولید در استان صورت گرفته است.
وی به آمادگی بخش خصوصی برای اجرای حدود 55 هزار میلیارد تومان پروژه اختصاصی به صورت ریالی و نزدیک به یک میلیارد دلار ارزی اشاره کرد و افزود: این سرمایهگذاری، علاوه بر 55 هزار میلیارد تومان ریالی، شامل یک میلیارد دلار ارزی نیز میشود و امیدواریم تفاهمنامهها و موافقتنامههای صورت گرفته، در آینده به ثمر بنشینند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اهمیت معیشت مرزنشینان، از حل مشکلات قانونی کولبری در قالب تجارت مرزی برای بیش از 62 هزار نفر از ساکنین شهرستانهای مرزی استان خبر داد.
حبیبی تکمیل پروژههای ساخت و نوسازی مدارس را از دیگر اولویتهای استان برشمرد و گفت: برنامهریزی شده است که مدارس طی یک تا دو سال آینده ایمنسازی شوند تا دانشآموزان در محیطی امن و استاندارد به تحصیل بپردازند.
وی از افتتاح پروژههای سرمایهگذاری به ارزش 7000 میلیارد تومان در حوزههای صنعت، کشاورزی و زیرساختی نیز خبر داد و عنوان کرد: از جمله آنها میتوان به کارخانه دانش بافت البرز، زیست پالایش بیواتانول سوختی، پست 400 کیلومتر شهدای بازی دراز، فاز دوم بزرگترین باغ سایبان کشور، شبکه جمعآوری و تصفیه خانه فاضلاب شهر تازهآباد، دستور مقاومسازی مسکن مهر زلزلهزده اسلامآباد غرب، مرکز توانمندسازی و صیانت اجتماعی بانوان، جاده ترانزیتی برکت در مرز موسوی، مرکز اورژانس تروما و پروژههای آبرسانی در ثلاث باباجانی و جوانرود اشاره کرد.
استاندار کرمانشاه همچنین از امضای تفاهمنامههای متعددی در حاشیه شورای برنامهریزی استان خبر داد و گفت: از جمله این تفاهمنامهها میتوان به احداث کارخانه لاستیک رادیال، توسعه فاز دوم پتروشیمی بیستون و راهاندازی سومین کارخانه قند کرمانشاه اشاره کرد.
حبیبی در ادامه به برخی دیگر از تفاهمنامهها از جمله احداث پالایشگاه شیر در منطقه دالاهو، احداث هتل بوتیک 5 ستاره، احداث نخلستان مدرن در سطح 480 هکتار، احداث بخش بخار نیروگاه گازی زاگرس، عرضه بنزین سبز و سوپر سبز، فرآوری و تراش سنگهای قیمتی و احداث 90 مگاوات نیروگاه اشاره کرد.
71 مصوبه با 26 همت سرمایهگذاری در حوزه عمرانی
وی با اشاره به اختصاص بیش از 26 هزار میلیارد تومان بودجه و اعتبارات عمرانی، از 71 مصوبه در این زمینه خبر داد و افزود: این مصوبات شامل 11 مصوبه در حوزه راه و شهرسازی، 20 مصوبه در حوزه وزارت نیرو، هشت مصوبه در حوزه آموزش و پرورش، پنج مصوبه در حوزه بهداشت و درمان، 6 مصوبه در حوزه جهاد کشاورزی، دو مصوبه در حوزه ورزش و جوانان، پنج مصوبه در حوزه علوم و تحقیقات، چهار مصوبه در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی، دو مصوبه در حوزه بنیاد مسکن، چهار مصوبه در حوزه محیط زیست و سایر ادارات هر کدام یک مصوبه داشتند.
استاندار کرمانشاه به تعهدات بانکی اشاره کرد و گفت: بانک رفاه کارگران 43 طرح با بیش از پنج همت، بانک ملی 217 طرح با بیش از پنج همت، بانک تجارت 28 طرح با بیش از چهار همت، بانک صادرات 28 طرح با بیش از چهار همت، بانک سپه 110 طرح با بیش از سه همت، بانک کشاورزی 28 طرح با بیش از دو همت، صندوق کارآفرینی امید 164 طرح با بیش از دو همت و بانک صنعت و معدن 17 طرح با بیش از دو همت را در دستور کار دارند.
حبیبی به پروژههای مهمی همچون تکمیل فاز یک قطار شهری کرمانشاه و تکمیل راه آهن کرمانشاه خسروی اشاره کرد و افزود: دولت متعهد شده است که این پروژهها با شتاب بیشتری به انجام برسند.
وی گفت: بیش از 126 هزار نامه مردمی در این سفر واصل شده که به دو شیوه جمعآوری شدهاند؛ بیش از 26 هزار نامه از طریق سامانه 111 و بیش از 100 هزار نامه از طریق تحویل مکاتبهای به مراکز مشخص شده دریافت شده است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه بیش از 90 درصد نامهها درخواستهای شخصی در زمینه تسهیلات و اشتغال بوده است، افزود: تمامی این نامهها را پاسخ خواهیم داد.
حتماً پیامکی برای کسانی که این نامهها را دادهاند ارسال میشود که احیاناً نیازی باشد به دستگاه مربوطه مراجعه کنند.
پاسخ الزاما پاسخ مثبت نیست، اما به همه نامهها پاسخ خواهیم داد.
حبیبی با اشاره به اولویت تکمیل پروژههای سفر مقام معظم رهبری، تصریح کرد: در این سفر، اولویت ما تکمیل پروژههای نیمه تمام سفر مقام معظم رهبری بود که اعتبار مورد نیاز تأمین و موانع آنها رفع شود.
وی در ادامه به موضوع مسکن خبرنگاران اشاره کرد و گفت: این موضوع با وزیر راه و شهرسازی در میان گذاشته شده و زمین آن از طریق استان تامین شده است.
هماهنگیهای لازم صورت گرفته و انشاءالله گزارش اقدامات انجام شده به استحضار خبرنگاران خواهد رسید.
استاندار کرمانشاه در خصوص پلاکگذاری منطقه آزاد قصرشیرین عنوان کرد: نفس کار این است که کار منطقه آزاد قصرشیرین آغاز شود و این کار بزرگی در غرب کشور است که تحول اقتصادی نه تنها در منطقه قصرشیرین، بلکه در کل استان کرمانشاه و غرب کشور ایجاد خواهد کرد.
حبیبی با اشاره به آغاز پلاکگذاری خودروها در منطقه آزاد، افزود: برای استفاده از این خودروها در مناطق دیگر استان، ساز و کار اداری درون استان طی میشود و انشاءالله این موضوع هم حل و فصل خواهد شد.
وی در پایان با دعوت از رسانهها برای مطالبهگری در خصوص مصوبات سفر ریاست جمهوری، ابراز امیدواری کرد این سفر بتواند شاخصهای استان را به نحو چشمگیری و با شتاب بالایی تغییر دهد و مردم این را در زندگی و کار خود احساس کنند.
انتهای پیام/