خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرد عصبانی همسر و مادرزنش را کشت/ زنم درخواست طلاق داشت

اعتماد | همه | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 13:00
فرمانده انتظامی فیروزآباد گفت: فردی که همسر و مادر زن خود را به قتل رسانده بود، دستگیر و روانه دادسرا شد.
همسر،انتظامي،فيروزآباد،دادسرا،روانه،فرمانده،دستگير

فرمانده انتظامی فیروزآباد گفت: فردی که همسر و مادر زن خود را به قتل رسانده بود، دستگیر و روانه دادسرا شد.
کد خبر: 713975 | ۱۴۰۴/۰۲/۲۸ ۱۳:۰۰:۰۶
فرمانده انتظامی فیروزآباد گفت: فردی که همسر و مادر زن خود را به قتل رسانده بود، دستگیر و روانه دادسرا شد.
به گزارش سایت جنایی، سرهنگ ابوالحسن مزارعی در تشریح جزئیات این خبر بیان کرد: گزارش یک درگیری خانوادگی از طریق مرکز فوریت‌های اعلام و بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با حضور در محل حادثه و در بررسی‌های اولیه مطلع شدند که جوانی با ضربات چاقو همزمان همسر 23 ساله و مادرزن 45 ساله خود را به شدت مجروح و سریعا از محل متواری شده است.
فرمانده انتظامی فیروزآباد با بیان اینکه هر 2 مصدوم توسط اورژانس به بیمارستان اعزام و به دلیل شدت جراحات وارده فوت کردند، گفت: واحد گشت یگان امداد حین گشت‌زنی قاتل که به صورت پیاده در حال فرار بوده را با عکس العمل سریع و به موقع دستگیر می‌کنند.
سرهنگ مزارعی با اشاره به اینکه قاتل در بازجویی انجام شده، انگیزه خود را اختلافات خانوادگی و تقاضای همسر برای جدایی و طلاق عنوان کرد، عنوان داشت: متهم برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.