خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تدوین سند هوش مصنوعی در نشست وزرای علوم کشورهای اسلامی

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 12:12
وزیر علوم از تدوین تدوین سند هوش مصنوعی جهان اسلام در نشست وزرای علوم کشورهای اسلامی در نشست OIC-15 خبر داد.
علوم،دانشگاه،اسلامي،كشورهاي،هوش،مصنوعي،وزراي،اجلاس،فناوري

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در حاشیه اولین روز اجلاس وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی عضو سکوی گفت‌وگوی OIC-15 در جمع خبرنگاران طی سخنانی اظهار داشت: اولین روز نشست وزرای علوم کشور‌های اسلامی با حضور تیم‌های کارشناسی امروز در حال برگزاری است.
در این نشست زمینه‌های لازم برای ایجاد 6 کمیته جدید در این پلتفرم بررسی شد و تاکنون وضعیت برخی از کمیته‌ها با ریاست کشورهای عضو تعیین تکلیف شده است.
وی با اشاره به دستورکار این اجلاس دو روزه گفت: قرار است در این اجلاس اولین سند هوش مصنوعی جهان اسلام به تصویب برسد، نشست‌های امروز که در سطح کارشناسی برگزار شد پیرو هماهنگی برای تهیه پیش نویس این سند بود.
وزیر علوم گفت: در حاشیه این رویداد، نمایشگاهی تخصصی با محوریت هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین برپا شده که در آن دانشگاه‌های بزرگ و معتبر کشور از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه ایران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پلی‌تکنیک و بسیاری دیگر از دانشگاه‌های سراسر کشور حضور دارند.
وی همچنین از امضای تفاهم‌نامه‌هایی با وزرای علوم کشورهای اسلامی خبر داد و گفت: این تفاهم‌نامه‌ها در زمینه‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و به‌ویژه هوش مصنوعی منعقد خواهد شد که امیدواریم زمینه‌ساز گسترش همکاری‌های بین‌المللی و پیشرفت علمی کشور باشد.
به گفته وزیر علوم سیاست‎ های مختلفی در سطوح ملی آموزش عالی معرفی و در حال اجرا است که هرکدام از دولت‌های مسلمان، آنها را به فراخور اولویت‌ها و ظرفیت‌های ملی خود اجرا می‌کنند.
وی افزود: وظیفه ما به‌عنوان نمایندگان و سفرای کشورهای اسلامی که مسئول پیگیری دیپلماسی علوم و فناوری هستیم، ایجاد هم‌گرایی و هم‌سویی در استراتژی‌ها، سیاست‌ها و برنامه‌های ملی علم، فناوری و نوآوری در سطوح فراملی با بهره گیری از فرصتها و بسترهاست که OIC-15 یکی از این ظرفیت‌هاست.
انتهای پیام/