خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت فرمانده سپاه از سفر پایانی شهید جمهور به مازندران

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 11:35
ساری- فرمانده سپاه کربلا با بیان این که رئیس‌جمهور شهید، تجلی یک مسئول مؤمن، مردمی و خستگی‌ناپذیر بود به روایتی از سفر دو روزه سال قبل آیت الله رئیسی به مازندران پرداخت.
شهيد،رئيسي،سردار،اشاره،مسلمي،مازندران،سفر،انقلاب،شب،استان،اس ...

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ دوم پاسدار سیاوش مسلمی پیش ازظهر یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به مناسبت سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور شهید جمهوری اسلامی ایران، با مرور خاطرات خود از آخرین سفر استانی آن شهید والامقام به استان مازندران، به بیان ویژگی‌های شخصیتی و سلوک انقلابی ایشان پرداخت.
سردار مسلمی با تأکید بر اینکه مظلومیت شهید رئیسی با گذشت زمان بیشتر نمایان می‌شود، اظهار داشت: شهید رئیسی حقیقتاً مصداق یک مدیر مؤمن، انقلابی، مردمی، پرتلاش و ساده‌زیست بود.
همان ویژگی‌هایی که رهبر معظم انقلاب در توصیف ایشان برشمردند، برای من که از نزدیک همراه ایشان در سفر مازندران بودم، کاملاً مشهود بود.
ایشان نه تنها در رفتار و گفتار، بلکه در سبک زندگی و مدیریت، نمونه‌ای عملی از یک مسئول تراز انقلاب اسلامی بود.
وی با اشاره به دومین سفر استانی آیت‌الله رئیسی به مازندران افزود: در آن سفر دو روزه، از ابتدای صبح تا پایان شب، لحظه‌به‌لحظه با رئیس‌جمهور شهید همراه بودم.
در اولین روز، پس از برگزاری مراسمی در سالن الغدیر سپاه کربلا، مجموعه‌ای از برنامه‌ها و جلسات برگزار شد که تا ساعت ۱۰ شب ادامه داشت.
ایشان با انرژی، دقت و خلوصی کم‌نظیر، مسائل استان را پیگیری می‌کردند و نسبت به خواسته‌های مردم حساسیت بالایی داشتند.
سردار مسلمی با اشاره به صحنه‌ای به‌یادماندنی از آن شب در استانداری گفت: حدود ساعت ۱۱ شب، با نظر آیت الله رئیسی و پیگیری استاندار وقت به استانداری رفتم.
شهید رئیسی در مهمان‌سرا روی زمین نشسته بود و در کنار یک سفره ساده شام، با همان ادب و تواضع همیشگی از من استقبال کرد.
ایشان تیم حفاظت را مرخص کرده بود تا استراحت کنند و خود با آرامش، پیگیر وضعیت استان و مردم بود.
با دقت، حوصله و عطوفت به مسائل گوش دادند و در پایان گفتگو به من گفتند: “از طرف من از مردم مازندران تشکر کنید، آن‌ها برای انقلاب زحمت کشیده‌اند.” این جملات برای من بسیار تأثیرگذار بود و نشان‌دهنده میزان صداقت و اخلاص ایشان در ارتباط با مردم بود.»
وی در ادامه با اشاره به روز دوم سفر افزود: در مسیر حرکت به خرماکلای قائم‌شهر، شهید رئیسی با دیدن مردم در حاشیه جاده، خواستار توقف کاروان شد و تأکید کرد که باید با مردم گفت‌وگو کند.
در محلی بسیار ساده، با قرار گرفتن بر روی چند بلوک سیمانی و با استفاده از یک سیستم صوتی ابتدایی، برای مردم سخنرانی کرد.
این رفتارها نمایشی نبود؛ از عمق اعتقاد و ایمان به مردم برمی‌خاست.
فرمانده سپاه کربلا مازندران با اشاره به روحیه خستگی‌ناپذیر رئیس‌جمهور شهید گفت: ایشان با وجود حجم بالای برنامه‌ها، هرگز آثار خستگی در چهره‌شان دیده نمی‌شد.
پرانرژی، با نشاط، پیگیر و دقیق بودند.
با وجود مسئولیت سنگین، ساده‌زیستی و فروتنی را حفظ کرده و هیچ‌گاه از مردم فاصله نمی‌گرفتند.
ایشان به‌طور جدی تأکید داشتند که مردم باید در محور برنامه‌ها باشند، و بارها به تیم حفاظت گفتند اجازه دهند مردم نزدیک شوند.
تکیه‌کلام ایشان همیشه این بود بگذارید مردم جلو بیایند.
سلوک معنوی و اخلاص شهید رئیسی
سردار مسلمی با اشاره به سلوک معنوی و اخلاص شهید رئیسی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب فرمودند که شهید رئیسی با تمام وجود برای رضای خدا کار می‌کرد و ما این حقیقت را از نزدیک لمس کردیم.
او به‌دور از تشریفات و القاب، میان مردم می‌زیست، دغدغه‌مند و دردآشنا بود و خدمت به مردم را عبادت می‌دانست.
چنین سلوکی در کمتر مسئولی دیده می‌شود.
وی درباره ویژگی‌های مدیریتی آن شهید نیز گفت: شهید رئیسی هم در قوه قضائیه و هم در دولت، مدیریتی میدانی و جهادی داشت.
اهل اقدام و عمل بود.
در جریان سفرهای استانی، مأموریت می‌داد، بازخورد می‌گرفت و مصوبات را تا حصول نتیجه پیگیری می‌کرد.
نگاه او به مدیریت، راهبردی و تحول‌خواهانه بود.
کارگروه‌های بررسی مشکلات مردم را پیش از سفرها به استان اعزام می‌کرد و اولویت را به نیازمندان و مسائل عمومی مانند آب شرب و اشتغال می‌داد.
فرمانده سپاه کربلا در ادامه با اشاره به نحوه اطلاع از حادثه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور، گفت: وقتی یکی از مدیران رسانه‌ای برای کسب اطلاع درباره حادثه با من تماس گرفت، هنوز مطمئن نبودم.
اما با پیگیری‌های بعدی و توجه به شرایط جغرافیایی منطقه، به‌تدریج عمق فاجعه آشکار شد.
آن لحظه برای من یادآور خبر شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی بود.
دوباره همان حال و هوا، همان اندوه سنگین و همان اشک بی‌اختیار بر من مستولی شد.
فقدان شهید رئیسی، ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای نظام اسلامی و مردم ایران بود.
سردار مسلمی در پایان گفت: اگر شهید رئیسی شهید نمی‌شد، شاید بسیاری از ویژگی‌های بی‌نظیر او برای همیشه در پرده می‌ماند.
شهادت، حق این مرد بزرگ بود.
نام او ماندگار شد، چون از جنس مردم بود، برای مردم کار کرد و در نهایت با نیتی پاک و مسیری الهی، به دیدار معبود شتافت.
او الگوی یک رئیس‌جمهور تراز انقلاب اسلامی است؛ کسی که نه برای قدرت، که برای بندگی و خدمت زیست و رفت.