خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمجید فیفا از تیم ملی فوتسال زنان پس از صعود ایران به جام جهانی

مهر | ورزشی | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 11:12
سایت رسمی فدراسیون جهانی فوتبال به تمجید از عملکرد تیم ملی فوتسال زنان کشورمان در جام ملت‌های آسیا پرداخت.
ايران،گل،فوتسال،چين،جام،ثمر،زنان،جهاني

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، تیم ملی فوتسال ایران با غلبه بر چین و هواداران پرشورش آخرین سهمیه حضور در اولین دوره جام جهانی فوتسال زنان را کسب کرد.
نسیم غلامی و مارال ترکمان در این مسابقه درخشیدند تا تیم فروزان سلیمانی با نتیجه سه بر یک در دیدار رده‌بندی جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا به پیروزی برسد و به مقام سوم دست یابد.
ایران اکنون همراه با فیلیپین میزبان، ژاپن و تایلند، نماینده آسیا در جام جهانی خواهد بود.
سروصدای تماشاگران چینی در شهر هوهوت گوش‌خراش بود اما این ایران بود که اولین گل بازی را به ثمر رساند در ادامه چین توانست گل تساوی را به ثمر برساند ولی این پایان کار نبود و ملی‌پوشان ایرانی دو بار دیگر نیز توانستند دروازه چین را باز کنند.
در پایان این مسابقات مارال ترکمان، ملی‌پوش ایران با شش گل زده به عنوان بهترین گلزن انتخاب شد.
او در دیدار پایانی ایران برابر چین دو گل به ثمر رساند.
در دوره قبلی این رقابت‌ها در سال ۲۰۱۸ سارا شیربیگی از ایران خانم گل شده بود.
آرژانتین، برزیل، کانادا، کلمبیا، ایتالیا، مراکش، نیوزیلند، پاناما، لهستان، پرتغال، اسپانیا و تانزانیا نیز در جام جهانی فوتسال زنان حاضر خواهند بود.